Έτσι θα περάσουν οι «αιώνιοι» ( ΠΗΓΗ gazzetta.gr)


Ο Μάνος Μανουσέλης γράφει στο blog του για την αυριανή (22/3) έναρξη των προημιτελικών της Ευρωλίγκας και αναλύει πώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα βρεθούν στο φάιναλ φορ.
Η Ευρωλίγκα παίρνει φωτιά από το βράδυ της Τρίτης 22 Μαρτίου, καθώς αρχίζουν οι μάχες των πλέι οφς. Οκτώ ομάδες, τέσσερα ζευγάρια, υπόσχονται να προσφέρουν στιγμές υψηλής έντασης, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να πρωταγωνιστούν και να θυμίζουν ότι το μπάσκετ συνεχίζει να κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία στην Ευρώπη.
Ο Ολυμπιακός με πλεονέκτημα έδρας αντιμετωπίζει τη Σιένα και βρίσκεται πολύ κοντά στην τρίτη συνεχόμενη παρουσία του σε φάιναλ φορ, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι σαφώς σε πιο δύσκολη θέση καθώς αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα
έδρας.
Θα δούμε αναλυτικά τι συμβαίνει στα τέσσερα θέατρα μάχης που ανοίγουν το βράδυ της Τρίτης, θυμίζοντας ότι μιλάμε για σειρές που κρίνονται στις τρεις νίκες και ότι οι φιλοξενούμενοι παραδοσιακά μπαίνουν με στόχο να κλέψουν το πρώτο ή το δεύτερο ματς, για να έχουν το δικαίωμα να κρίνουν ποιος θα προκριθεί, στο δικό τους σπίτι. Οι ομάδες με το πλεονέκτημα νιώθουν την πίεση περισσότερο στο πρώτο ματς και παραδοσιακά κάποιος… την πατάει, όπως για παράδειγμα η Μακάμπι πέρυσι που αποκλείστηκε από την Παρτιζάν…
Είναι ίσως το μοναδικό ζευγάρι όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν το πλεονέκτημα έδρας και καλύτερη ομάδα από τους Ιταλούς, που ναι μεν είναι σοβαρή  ομάδα, αλλά έχουν ταβάνι σε ότι αφορά τις δυνατότητές τους.
Η Σιένα δεν έχει πλέον παίκτες του επιπέδου των Τέρελ ΜακΙντάιρ, Μπούτσι Θόρτον και Ρομέιν Σάτο, ενώ ο ΜακΚάλεμπ, γύρω από τον οποίο ο Πιανιτζάνι προσπάθησε να χτίσει τη νέα Σιένα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Αμερικανός έχει ξεκινήσει προπονήσεις, αλλά θεωρείται δύσκολο να παίξει, ειδικά στα πρώτα ματς της σειράς. Ο δικός μας Νίκος Ζήσης είναι πλέον εκείνος που κρατάει το τιμόνι της ομάδας και το μεγάλο όπλο των Ιταλών δεν είναι κάποιος σουπερστάρ, αλλά η σκληρή άμυνα. Οι Ιταλοί δέχονται –σε απόλυτους αριθμούς– τους λιγότερους πόντους από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ευρωλίγκα (στον πρώτο γύρο είχαν παθητικό  66,1 π., και στο ΤοΡ 16 λίγο περισσότερους, 69,2).
Στο ιταλικό πρωτάθλημα η Σιένα κάνει για άλλη μία χρονιά περίπατο. Έχει ρεκόρ 20-2 και στο τελευταίο παιχνίδι της, πριν μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα, νίκησε την Τέραμο 107-71. Δηλαδή, δεν έκανε ούτε προπόνηση… Από εκεί και πέρα ο Πιανιτζάνι είδε τον Καουκένας να επιστρέφει στις προπονήσεις και τον υπολογίζει για το πρώτο ματς της σειράς, ενώ ελπίζει ότι ο Στόουνρουκ θα μπορέσει να ξεπεράσει το διάστρεμμα που έπαθε την περασμένη Τρίτη στην προπόνηση.
Σε γενικές γραμμές, πάντως, οι παίκτες που θα πρέπει να εξουδετερώσει ο Ολυμπιακός για να πάρει την πρόκριση είναι βασικά οι Ζήσης, Καουκένας, Στόουνρουκ, Μος και Λαβρίνοβιτς. Οι αναπληρωματικοί τους είναι οι  Γιάριτς -έβαλε 16 πόντους στο τελευταίο ματς με την Τέραμο, αλλά παίζει μόλις εννέα λεπτά κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα- Ράκοβιτς, Χέρστον, Καραρέτο, Αραντόρι και Ρες. Το μπάσκετ που πρεσβεύει η Σιένα –και το οποίο ας μην ξεχνάμε ότι έγινε η αφορμή για να φύγει ο Μεσίνα από τη Ρεάλ με τη συντριβή της «βασίλισσας» μέσα στη Μαδρίτη– θέλει την άμυνα να είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λειτουργήσει η επίθεση. Ο αιφνιδιασμός, οι γρήγορες επιθέσεις και οι πολλές πάσες είναι τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας του Πιανιτζάνι, ο οποίος περιμένει από τον Καουκένας και τον Λαβρίνοβιτς να πάρουν την ευθύνη για την εκδήλωση των προσπαθειών.

Οι Ερυθρόλευκοι απέναντι στη Σιένα οφείλουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τη συμπαράσταση από τον κόσμο του, για να πιέσει τον αντίπαλο και να δώσει ώθηση στους παίκτες του Ίβκοβιτς να παίξουν με την ενέργεια που απαιτείται, για να έρθουν οι νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια. Η ελληνική ομάδα θα πρέπει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που θα δημιουργήσει η σκληρή άμυνα των Ιταλών, να ανοίξει τον ρυθμό και να τρέξει για να υποχρεώσει τον αντίπαλο να εκθέσει τις αδυναμίες του. Η ερυθρόλευκη τακτική θα πρέπει να εστιάσει στην άμυνα πάνω στον Ζήση, αλλά και να πιέσει κάθε σουτ τριών πόντων των Ιταλών. Έτσι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να μην επιτρέψει να πάει το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ, όπου θα έχουν ελπίδες να το κλέψουν οι φιλοξενούμενοι… Ο στόχος του Ολυμπιακού πρέπει να είναι πάση θυσία το 2-0. Μετά, τα πράγματα θα απλοποιηθούν.
Το κυρίαρχο σημείο υπεροχής του Ολυμπιακού είναι η πεντάδα των γκαρντ (Τεόντοσιτς, Παπαλουκάς, Σπανούλης, Γκόρντον, Χαλπερίν) που δίνει σε κάθε ματς 39,8 πόντους, 14,7 ασίστ και 5,9 κλεψίματα. Οι Ιταλοί δεν έχουν να αντιπαραθέσουν παρά μόνο τους Ζήση, Καουκένας και αν δεν επιστρέψει ο ΜακΚάλεμπ και μάλιστα πανέτοιμος, η διαφορά θα είναι χαώδης.
Στους ψηλούς υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία χάρη στην παρουσία των Λαβρίνοβιτς, Ράκοβιτς που μπορούν να κοντράρουν Νεστέροβιτς και Μπουρούση, αλλά και εδώ οι Ερυθρόλευκοι έχουν μεγαλύτερο βάθος με τους Μαυροκεφαλίδη, Έρτσεγκ και Νίλσεν. Προσοχή, πάντως, θα πρέπει να δοθεί στο σουτ του Στόουνρουκ, ο οποίος αν βρεθεί στη μέρα του μπορεί να κάνει ζημιά.
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ: Ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να προκριθεί με σκορ 3-1. Πρέπει να κρατήσει το πλεονέκτημα έδρας και το πιο δύσκολο ματς θα είναι το πρώτο…

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός
Η Μπαρτσελόνα  αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό και βάζει πάνω στο τραπέζι:
Α) Τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης και είναι πρώτη στο ισπανικό πρωτάθλημα.
Β) Το πλεονέκτημα έδρας.                                                                                                              
Γ) Το γεγονός ότι η Βαρκελώνη διοργανώνει το φάιναλ φορ.                                                                          
Δ) Το ολοκληρωτικό μπάσκετ που παίζει σε άμυνα και επίθεση.                                                            
Ε) Ο Παναθηναϊκός (και καμία άλλη ελληνική ομάδα) δεν έχει νικήσει ποτέ την Μπαρτσελόνα τα τελευταία τρία χρόνια!
ΣΤ) Ο Πασκουάλ είναι ο μοναδικός προπονητής που δεν έχει νικήσει ποτέ ο Ομπράντοβιτς!

Τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και μοιραία ο αντικειμενικός παρατηρητής βάζει όχι μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά οποιονδήποτε αντίπαλο της ισπανικής ομάδας στη θέση του αουτσάιντερ.
Μόνο που ακριβώς έτσι αρχίζει να γράφεται η λίστα με τα συν που έχει η ομάδα του Ομπράντοβιτς απέναντι στους Καταλανούς. Οι Πράσινοι ξέρουν ακριβώς τι αντιμετωπίζουν και τι πρέπει να κάνουν για να είναι ανταγωνιστικοί απέναντί τους. Πρώτα από όλα πρέπει να θυμηθούν ότι είναι και αυτοί πρωταθλητές Ευρώπης, να πιστέψουν ότι μπορούν να νικήσουν την Μπαρτσελόνα και να παίξουν με αυτοπεποίθηση. Για να έχουν τύχη οι Πράσινοι, τότε θα πρέπει να πιστέψουν στην πρόκριση, να χρησιμοποιήσουν το ότι ο κόσμος δεν τους δίνει και πολλές πιθανότητες. Το ν’ αποδείξουν ότι έχουν άδικο όσοι βιάστηκαν να τους αποκλείσουν είναι μεγάλο κίνητρο.
Είναι δεδομένο ότι η επιτυχία της Μπαρτσελόνα στηρίζεται στην ταχύτητα σε όλες τις εκφάνσεις του παιχνιδιού: Στον αιφνιδιασμό, στην εκτέλεση στο μισό γήπεδο, στους επιθετικούς και αμυντικούς αυτοματισμούς, στην κίνηση των κοντών αλλά και των ψηλών.
Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αντιτάξει τέτοια ταχύτητα, διότι έχει παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θα πρέπει, λοιπόν, να ελέγξει πάση θυσία τον ρυθμό του παιχνιδιού και να μην πανικοβληθεί αν σε κάποιο σημείο χάσει την επαφή με το σκορ. Αν βιαστεί στην εκτέλεση στην επίθεση, θα δώσει βούτυρο στο ψωμί τους. Επίσης θα πρέπει να παίξει πολύ σκληρά στην άμυνα για να χαλάσει την αρμονία της επίθεσης των Ισπανών. Μόνο έτσι θα τους υποχρεώσει να κινηθούν μακριά από τις σωστές γωνίες πάσας και θα τους καθυστερήσει. Αν ο Παναθηναϊκός κρατήσει χαμηλά τα ποσοστά τριών πόντων της Μπαρτσελόνα και παράλληλα σταματήσει τις πάσες στους ψηλούς μέσα στη ρακέτα ύστερα από pick 'n' roll, τότε θα έχει κάνει πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση.
Είναι βασικό για τον Παναθηναϊκό να παίξει καλά ο πάγκος του. Η Μπαρτσελόνα έχει στο ρόστερ της βάθος που τρομάζει και αυτό υποχρεώνει τον Ομπράντοβιτς να παίξει με περισσότερους παίκτες, διότι μόνο οι βασικοί του δεν θα αντέξουν σε μια σειρά αγώνων με οριακή ένταση. Ο Πασκουάλ παίρνει περισσότερους από πέντε πόντους από δέκα παίκτες και θα πρέπει να ανοίξουν και οι προπονητές του Τριφυλλιού το δικό τους ροτέισον για να αντεπεξέλθουν.
Από εκεί και πέρα, το πλάνο του Παναθηναϊκού θα έχει ξεκάθαρους στόχους τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Ο Ναβάρο είναι ο ηγέτης  της Μπαρτσελόνα (14,8 π.)  και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει όχι μόνο να τον πιέσει αμυντικά, αλλά και να τον σημαδέψει στην επίθεσή του, ώστε αφενός να τον φθείρει με φάουλ και να τον κουράσει, αφετέρου να μην του δώσει την ευκαιρία να βρίσκεται σε καλή θέση για να τρέξει στον αιφνιδιασμό.
Το πλεονέκτημα, πάντως, του Παναθηναϊκού με τα ψηλά γκαρντ θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και με τον Λάκοβιτς που είναι κοντός, αλλά και με τον Ρούμπιο που μπορεί να κάνει εύκολα φάουλ σε τέτοιες φάσεις.
Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί και στον εκρηκτικό Άντερσον, ο οποίος αντικατέστησε με επιτυχία τον Πιτ Μάικλ και είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας.
Αντίστοιχα, στους ψηλούς οι Πράσινοι μπορούν να σημαδέψουν τα αργά πόδια του Λόρμπεκ όταν αγωνίζεται σαν τεσσάρι.
Ο Διαμαντίδης, τέλος, πρέπει να πάρει τις κρίσιμες αποφάσεις για τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι όλες. Οι Νίκολας, Καλάθης, Τέπιτς, Περπέρογλου πρέπει να δημιουργήσουν και εκείνοι, για να κινήσουν την άμυνα των Καταλανών και να μην την αφήνουν να επικεντρωθεί στον Διαμαντίδη.
Είναι σημαντικό για τους Πράσινους να σουτάρουν με υψηλά ποσοστά ευστοχίας στη Βαρκελώνη και παίκτες σαν τον Σάτο που δεν έχουν παίξει ως τώρα όπως περίμενε ο Ομπράντοβιτς, οφείλουν να εμφανιστούν με το καλύτερο πρόσωπό τους στο παρκέ…
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ: Το καλύτερο σενάριο για τον Παναθηναϊκό είναι να τελειώσει η σειρά με 3-1. Να κλέψει το πρώτο ματς στη Βαρκελώνη και μετά να πάρει τα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Αυτό πρέπει να είναι το σενάριο πρόκρισης των Πρασίνων. Αν κερδίσει και τα δύο ματς στη Βαρκελώνη η Μπάρτσα, τότε οι πιθανότητες να τελειώσει η σειρά με 3-1 υπέρ της είναι αρκετές, καθώς η Ιστορία έχει δείξει ότι έτσι και αλλιώς το πέμπτο ματς, εύκολα ή δύσκολα το κερδίζει ο γηπεδούχος.

Ρεάλ-Βαλένθια
Με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να πει κάποιος που δεν είχε τη διάθεση να ψάξει και πολύ τα πράγματα ότι η Ρεάλ είναι το απόλυτο φαβορί, καθώς έχει το πλεονέκτημα έδρας και η Βαλένθια πέραν του ότι έχει έτσι και αλλιώς πιο αδύναμο ρόστερ σε σχέση με τους Μαδριλένους, χτυπήθηκε από τους σοβαρούς τραυματισμούς βασικών παικτών όπως ο Κλαβέρ και ο Ογκουστίν. Ποιος, όμως, μπορεί να καταδικάσει εύκολα μια ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν με ρεκόρ 2-9 (1-5 στην ACB και 1-4 στην Ευρωλίγκα) και σήμερα -με σημείο κλειδί την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πέσιτς- βρίσκεται στην τρίτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος και στους οκτώ της Ευρωλίγκας.
Η απόφαση του Μεσίνα να εγκαταλείψει το καράβι της Ρεάλ λίγο πριν αρχίσουν τα πλέι οφς δίνει ένα ακόμη συν στη Βαλένθια, καθώς ο πολύπειρος Πέσιτς σίγουρα θα νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από τον Μολίν. Επιπλέον η ομάδα της Μαδρίτης έχασε και αυτή τις τελευταίες ημέρες δύο σημαντικούς παίκτες από τραυματισμούς, τους Ροντρίγκεθ και Τάκερ, με αποτέλεσμα να παίρνει ακόμη πιο ισοδύναμη μορφή ο ισπανικός «εμφύλιος».
Το χαρακτηριστικό της σειράς αναμένεται να είναι το ανελέητο (μπασκετικό ασφαλώς) ξύλο καθώς και οι δυο ομάδες παίζουν άμυνα στο όριο του φάουλ. Για τη Ρεάλ ο βασικός στόχος θα είναι η εξουδετέρωση του Ομάρ Κουκ, του μοναδικού «άσου» που διαθέτει ο Πέσιτς. Από την άλλη μεριά η Βαλένθια ξέρει ότι μετά και τον τραυματισμό των Τάκερ, Ροντρίγκεθ ο παίκτης που κάνει τη διαφορά για τους πρωτευουσιάνους είναι ο Λιουλ, που έτσι και αλλιώς είναι ο πρώτος σκόρερ της Ρεάλ, αλλά τώρα θα πρέπει να πάρει ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες.
Πριν δούμε τα ματς απ ανάμεσα στους παίκτες, πρέπει να σημειώσουμε ότι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει ρόλο στην εξέλιξη της σειράς είναι ο Νάντο ντε Κολό, ο Γάλλος γκαρντ της Βαλένθια, ο οποίος δεν είναι σταθερός σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, αλλά έχει μεγάλες δυνατότητες και μπορεί να πάρει παιχνίδια μόνος του. Ο Ντε Κολό μπορεί να παίξει τόσο σαν δυάρι (10,3 πόντοι μέσο όρο) όσο και σαν άσος (1,7 ασίστ), να βοηθήσει στα ριμπάουντ (2,6), αλλά και στην άμυνα (1,4 κλεψίματα).
Στη μάχη των ψηλών, η Βαλένθια έχει να επιδείξει μια τετράδα που προσφέρει σε άμυνα και επίθεση (29,2 πόντους, 16,2 ριμπάουντ), τους Σαβάνοβιτς, Λίτσκουκ, Γιαφτόκας, Πιετρούς, ενώ ο τραυματισμός του Ογκουστίν ενεργοποίησε τον γερο-Μίντλετον, αλλά στα 45 του είναι αμφίβολο αν θα πατήσει στο παρκέ σε αυτή τη σειρά.
Ο Μολίν από την πλευρά του έχει μια πεντάδα ικανών ψηλών (Τόμιτς, Ρέγιες, Μίροτιτς, Φίσερ και Μπέγκιτς), μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Βελίτσκοβιτς στο «τέσσερα» για να μαρκάρει τον Σαβάνοβιτς που κινείται καλά μακριά από το καλάθι, αλλά γενικά αυτό που λείπει από τη Ρεάλ είναι η σταθερότητα, αν και στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει κατορθώσει να κρατήσει αλώβητη την έδρα της.
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ: Δεν θα είναι έκπληξη αν η σειρά πάει στο 3-2, με τη Ρεάλ να παίρνει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ για πρώτη φορά μετά το 1996! Τα ματς, πάντως, η λογική λέει ότι θα παίζονται κάπου στους 70 πόντους και θα κρίνονται στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό και η Βαλένθια έχει τύχη.
Κάχα Λαμποράλ-Μακάμπι
Ίσως είναι το πιο δύσκολο ζευγάρι των πλέι οφς της Ευρωλίγκας και δεν χωράνε προβλέψεις. Το γεγονός ότι οι Βάσκοι έχουν πλεονέκτημα έδρας ισοφαρίζει την καλύτερη εικόνα που είχε η ομάδα του Μπλατ μέχρι σήμερα. Οι Ισραηλινοί θα έχουν δύο ευκαιρίες να κάνουν το break, Τρίτη και Πέμπτη μέσα στην Βιτόρια, μια έδρα που σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει τρόμο. Θυμίζουμε ότι εντός έδρας η Κάχα έχει χάσει τόσο από την Πρόκομ, όσο και από τις Ζαλγκίρις και Λιέτουβος Ρίτας.
Στη σύγκρουση μεταξύ των δύο κορυφαίων επιθέσεων της Ευρωλίγκας ξεχωρίζει η μάχη των ψηλών, που έχει και ελληνικό χρώμα χάρη στην παρουσία του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Ο «Σόφο» με τη βοήθεια του Χέντριξ καλείται ν’  αντεπεξέλθει απέναντι σε Μπάρατς και Μπατίστα, ενώ πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η ιστορία του Λιόρ Ελιάχου. Ο εκρηκτικός φόργουορντ της Μακάμπι επέστρεψε στην πατρίδα του ύστερα από μια δύσκολη χρονιά στα χέρια του Ιβάνοβιτς πέρυσι, η οποία πάντως συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του τίτλου στην ACB. Ο Ελιάχου αναμφίβολα θα είναι για τον Μπλατ ο καλύτερος συνεργάτης στην ανάλυση της φιλοσοφίας της Κάχα στην ομάδα του.
Στα χαρτιά, πάντως, οι δύο ομάδες είναι γενικά ισοδύναμες. Χουέρτας, Λόγκαν και Ρίμπας προσφέρουν στην Κάχα  22,8 πόντους και 8,9 ασίστ ανά αγώνα, τη στιγμή που οι αντίστοιχοι γκαρντ της Μακάμπι, Πέρκινς και Πάργκο, φέρνουν στο τραπέζι 21,8 πόντους και 7,6 ασίστ.
Στη γραμμή των φόργουορντ ξεχωρίζει η μονομαχία του Σαν Εμετέριο (14,6 πόντοι, 5,6 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ) με τον Έιντσον (9,6 πόντοι, 4,3 ριμπάουντ, 4,1 ασίστ), ενώ στα «τεσσάρια» πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα του ματς απ μεταξύ Τελέτοβιτς (15,6 πόντοι, 5,1 ριμπάουντ) και Ελιάχου (11,7 πόντοι, 4,1 ριμπάουντ).
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ: Είναι πιθανό να κριθεί η σειρά στα πέντε παιχνίδια. Ψηφίζουμε 3-2 υπέρ της Κάχα Λαμποράλ. Στην κανονική σεζόν η Κάχα νίκησε τη Μακάμπι στη Βιτόρια με 94-78 και οι Ισραηλινοί κράτησαν απόρθητο το «Γιαντ Ελιάου», καθώς πήραν τη νίκη με 81-70.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728