Καμαράκης: Αναδιάρθρωση των κατηγοριών

kamarakis
Η γνώμη ενός προπονητή με την εμπειρία του Στάθη Καμαράκη πάντα μετράει. Ο τεχνικός της Κομοτηνής, που είναι από τους παλαιότερους στο χώρο, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, θέτοντας επί τάπητος το μείζον θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών και παρέθεσε τις απόψεις του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, ενώ συμπλήρωσε πως θα πρέπει να μπουν κάποιες δικλείδες, προκειμένου οι παίκτες να μην φεύγουν εύκολα από τις ομάδες τους.

Η Κομοτηνή δεν κατάφερε πέρυσι να παραμείνει στη Β' Εθνική και βίωσε τον υποβιβασμό. Φέτος κάνει μια νέα προσπάθεια, με τα πράγματα να είναι δύσκολα... “Η κατάσταση φέτος είναι πολύ δύσκολη. Έχουμε κατεβάσει πολύ το μπάτζετ, όμως έχουμε πολύ καλά τμήματα υποδομής και θεωρώ πως σιγά-σιγά θα βρούμε το δρόμο μας”.
Σχολιάζοντας την επικείμενη αναδιάρθρωση των κατηγοριών, ο Στάθης Καμαράκης σχολίασε: “Είναι λάθος ο τρόπος που προσπαθούν να αλλάξουν τα πράγματα. Πιστεύω πως με την οικονομική κρίση που υπάρχει θα πρέπει να αλλάξουν οι κατηγορίες και η Α2 με τη Β' Εθνική να αποτελούνται από δύο ομίλους. Τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Πρέπει να το κοιτάξουν κι από αυτή την πλευρά και όχι απλά να κάνουν χαρτογράφηση του χώρου. Θα πρέπει να δώσουν νέα κίνητρα”.
Κλείνοντας ο κ.Καμαράκης μίλησε για τους στόχους της ομάδας του
και για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην κατηγορία: “Υπάρχει γενικότερα πολύ μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, το οποίο έχει επηρεάσει τις περισσότερες ομάδες. Στόχος μας είναι η άνοδος, όμως αυτό δεν είναι εφικτό αυτή τη στιγμή. Έχουμε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη και συνήθως το... μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Γενικότερα, πάντως, όλοι θα πρέπει να κοιτάξουμε τα τμήματα υποδομής. Παράλληλα, είναι αναγκαίο να μπουν νόμοι και δικλείδες, όπως στο ποδόσφαιρο, ώστε ο παίκτης να μην φεύγειτόσο εύκολα από την ομάδα του”.


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728