Η "Εβδομάδα Αγάπης" συνεχίζεται..


thes_sepkΣτο πλαίσιο των εορταστικών ημερών που διανύουμε, η "Εβδομάδα Αγάπης" συνεχίζεται. Έτσι, μετά το Ρέθυμνο και το ίδρυμα "Αγάπη" που επισκέφτηκαν, οι αντιπροσωπίες του ΣΕΠΚ, του ΠΣΑΚ και του ΕΣΑΚΕ πέρασαν το κατώφλι του σωματείου ειδικής αγωγής και προστασίας "ΑΜΕΑ η ΖΩΗ" που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και μοίρασαν δώρα και... χαμόγελα στα παιδιά που βρίσκονται εκεί.

thes222Τον ΣΕΠΚ εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας του, Θόδωρος Μπολάτογλου, μαζί με το μέλος του ΔΣ, Σούλη Μαρκόπουλο. Από τον ΠΣΑΚ παραβρέθηκε σύσσωμη η ομάδα του ΠΑΟΚ, με επικεφαλής το Λάζαρο Παπαδόπουλο, ενώ τον ΕΣΑΚΕ οι κ.κ. Αλεξανδρίδης και Νικολακόπουλος. Αύριο θα υπάρξει ανάλογη κίνηση στο ίδρυμα "Μέριμνα", που βρίσκεται στην Κατερίνη, γεγονός που αναμένεται να γεμίσει με χαρά κι άλλα άτομα που το έχουν ανάγκη στις δύσκολες και κάθε άλλο παρά ευοίωνες ημέρες διανύουμε...

thes33

Προτελευταίος σταθμός η Κατερίνη…

Η Κατερίνη αποτέλεσε σήμερα τον προτελευταίο σταθμό της "Εβδομάδας Αγάπης". Οι εκπρόσωποι του ΣΕΠΚ, του ΠΣΑΚ και του ΕΣΑΚΕ επισκέφθηκαν το πρωί το ίδρυμα "Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης". Τον Σύνδεσμο Προπονητών εκπροσώπησε ο Γενικός του Γραμματέας κ.Θόδωρος Μπολατογλου, μαζί με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ.Παναγιώτης Αθανασιάδης.
Μαζί τους και η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου Κατερίνης, συνοδευόμενη από τον πρόεδρό της Απόστολο Πόδα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά, να τους μοιράσουν δώρα και να τους εκφράσουν τη στήριξη και τη συμπαράστασή τους.


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728