Τράβηξε τα βλέμματα το σεμινάριο στο Ρέθυμνο

rethimno_07Πόλο έλξης για αρκετούς προπονητές αποτέλεσε το Τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ που έλαβε χώρα χθες (Κυριακή 5 Δεκεμβρίου) στο Ρέθυμνο. Περισσότερα από 40 άτομα έδωσαν το "παρών" στην άκρως επιτυχημένη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη", με τους Μάνο Μανουσέλη, Στέργιο Κουφό και Αλέξανδρο Χριστοδούλου να μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους στους συναδέλφους τους.

Την αυλαία άνοιξε στις 9:30 το πρωί ο κ.Χριστοδούλου, που παρέθεσε ένα πλούσιο ασκησιολόγιο, το οποίο αφορά τη βελτίωση των αθλητικών προσόντων των αθλητών μέσα από την προπόνηση. Εν συνεχεία, πήρε τη σκυτάλη στις 11:00 ο Στέργιος Κουφός. Ο τεχνικός του Ρεθύμνου ανέλυσε εκτενώς την επίθεση "πικ εν ρολ", σε σχέση με όλες τις αμυντικές συνεργασίες και τον τρόπο αντιμετώπισής του.


Τον επίλογο του σεμιναρίου έγραψε ο Μάνος Μανουσέλης, στον οποίο δόθηκε βήμα στις 12:30. Ο έμπειρος προπονητής φρόντισε με μεγάλη μεθοδικότητα να παραθέσει την         πλειονότητα των βοηθειών και των περιστροφών στην άμυνα.
rethimno_03
rethimno_01rethimno_06rethimno_05
Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728