Διεθνές Σεμινάριο στο κλειστό της Εργάνης

dirkΤο κλειστό της Εργάνης στον Βύρωνα επελέγη τελικά από τον ΣΕΠΚ για το Διεθνές Σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 18, 19 και 20 Ιουνίου. Στο συγκεκριμένο γήπεδο πραγματοποιήθηκε πέρσι το Διεθνές Σεμινάριο μικρών ηλικιών με απόλυτη επιτυχία, σε έναν χώρο που κλιματίζεται και διευκολύνει τους παρευρισκόμενους με τους χώρους πάρκιν που διαθέτει.
Στο φετινό Διεθνές σεμινάριο θα μιλήσουν οι Ντιρκ Μπάουερμαν, Θόδωρος Ροδόπουλος, Ηλίας Ζούρος, Γιώργος Καλαφατάκης, Βαγγέλης Αγγέλου και Τζώρτζης Δικαιουλάκος. Ο Σύνδεσμος φέτος αποφάσισε να αναδείξει σεμιναριακά Έλληνες προπονητές, που στα τοπικά σεμινάρια έχουν αποδείξει τις ικανότητές τους σε αυτό το κομμάτι.
Ο Ντιρκ Μπάουερμαν για πολλά χρόνια προπονητής της Εθνικής Γερμανίας θα μεταφέρει τάσεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Υπενθυμίζουμε ότι τα μέλη του Συνδέσμου που θα δηλώσουν συμμετοχή εμπρόθεσμα θα χρεωθούν με 40 ευρώ ενώ η εκπρόθεσμη εγγραφή είναι 50 ευρώ. Για τα μη μέλη που θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο οι τιμές είναι 80 και 100 ευρώ για εκπρόθεσμη εγγραφή.

Κλειστό Γυμναστήριο Εργάνης



Το  Κλειστό  Γυμναστήριο  Εργάνης εγκαινιάσθηκε στις   20  Σεπτεμβρίου  του  2006, οπότε και τέθηκε επισήμως στη διάθεση των πολιτών του Βύρωνα. Για  το  έτος  2009 – 10  αποτελεί  την  έδρα του τμήματος  Μπάσκετ της  Ένωσης  Βύρωνα, το οποίο αγωνίζεται κάθε  Τετάρτη  με ώρα  έναρξης όταν είναι γηπεδούχος την 21.45.

Διεύθυνση: Ταταούλων ( Σχολεία Εργάνης Βύρωνα -Δίπλα από την είσοδο Θεάτρων  Βράχων Βύρωνα)
Χωρητικότητα:   400  θέσεις
Τηλ – Fax:  210-7654336      
Το γήπεδο  ανήκει  στον  Δήμο Βύρωνα.


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728