Διεθνές Σεμινάριο στο κλειστό της Εργάνης

Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

dirkΤο κλειστό της Εργάνης στον Βύρωνα επελέγη τελικά από τον ΣΕΠΚ για το Διεθνές Σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στις 18, 19 και 20 Ιουνίου. Στο συγκεκριμένο γήπεδο πραγματοποιήθηκε πέρσι το Διεθνές Σεμινάριο μικρών ηλικιών με απόλυτη επιτυχία, σε έναν χώρο που κλιματίζεται και διευκολύνει τους παρευρισκόμενους με τους χώρους πάρκιν που διαθέτει.
Στο φετινό Διεθνές σεμινάριο θα μιλήσουν οι Ντιρκ Μπάουερμαν, Θόδωρος Ροδόπουλος, Ηλίας Ζούρος, Γιώργος Καλαφατάκης, Βαγγέλης Αγγέλου και Τζώρτζης Δικαιουλάκος. Ο Σύνδεσμος φέτος αποφάσισε να αναδείξει σεμιναριακά Έλληνες προπονητές, που στα τοπικά σεμινάρια έχουν αποδείξει τις ικανότητές τους σε αυτό το κομμάτι.
Ο Ντιρκ Μπάουερμαν για πολλά χρόνια προπονητής της Εθνικής Γερμανίας θα μεταφέρει τάσεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Υπενθυμίζουμε ότι τα μέλη του Συνδέσμου που θα δηλώσουν συμμετοχή εμπρόθεσμα θα χρεωθούν με 40 ευρώ ενώ η εκπρόθεσμη εγγραφή είναι 50 ευρώ. Για τα μη μέλη που θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο οι τιμές είναι 80 και 100 ευρώ για εκπρόθεσμη εγγραφή.

Κλειστό Γυμναστήριο ΕργάνηςΤο  Κλειστό  Γυμναστήριο  Εργάνης εγκαινιάσθηκε στις   20  Σεπτεμβρίου  του  2006, οπότε και τέθηκε επισήμως στη διάθεση των πολιτών του Βύρωνα. Για  το  έτος  2009 – 10  αποτελεί  την  έδρα του τμήματος  Μπάσκετ της  Ένωσης  Βύρωνα, το οποίο αγωνίζεται κάθε  Τετάρτη  με ώρα  έναρξης όταν είναι γηπεδούχος την 21.45.

Διεύθυνση: Ταταούλων ( Σχολεία Εργάνης Βύρωνα -Δίπλα από την είσοδο Θεάτρων  Βράχων Βύρωνα)
Χωρητικότητα:   400  θέσεις
Τηλ – Fax:  210-7654336      
Το γήπεδο  ανήκει  στον  Δήμο Βύρωνα.


Share this article :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. All About Basketball Coaching - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template