Scout4players ...




ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΕΜΆΣ



ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΕΜΆΣ

Η εταιρεία Profitable Business Solutions Ε.Ε ιδρύθηκε το 2011 με στόχο την παροχή των κατάλληλων ηλεκτρονικών εργαλείων σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες, ώστε να αυξήσουν τις εργασίες τους ή να προωθήσουν την καριέρα τους.

Έχουμε πολυετή εμπειρία σε επιτελικές θέσεις μεγάλων Πολυεθνικών και Ελληνικών εταιριών, στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και του Διαδικτύου. Επίσης, έχουμε εξασφαλίσει συνεργασίες με επαγγελματίες που έχουν πολύχρονη εμπειρία στον τομέα του καθενός από τους δικτυακούς μας τόπους.

Ειδικά για τον δικτυακό τόπο www.scout4players.com έχουμε εξασφαλίσει συνεργασίες με έμπειρους προπονητές από την φάση της προετοιμασίας του δικτυακού τόπου. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε τον δικτυακό τόπο www.scout4players.com το αξιόπιστο "scouting εργαλείο" για κάθε Scouting Manager/Agent, Team Manager, Προπονητή, κλπ, και ταυτόχρονα να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους Ποδοσφαιριστές, Καλαθοσφαιριστές και Πετοσφαιριστές να προβάλουν τους εαυτούς τους μέσα από αυτόν τον δικτυακό τόπο. Έχουμε εγκαταστήσει ένα αυτόματο σύστημα ειδοποίησης των παικτών που είναι εγγεγραμμένοι σ’ αυτόν τον δικτυακό τόπο και οι οποίοι δεν έχουν ενημερώσει τα στοιχεία τους για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 6 μηνών, ώστε να τους υπενθυμίζουμε να ενημερώνουν συχνά τα στοιχεία τους και με αυτόν τον τρόπο να διατηρούμε σχεδόν συνεχώς όλα τα στοιχεία των Παικτών ενημερωμένα. Επιπλέον, η εταιρεία μας μπορεί να παρέχει πιο επαγγελματικές (εξειδικευμένες) υπηρεσίες Scouting στις χώρες όπου έχουμε συνεργασία με "Scouting Partners".

Τo μεγαλύτερο πλεονέκτημα μας είναι η διάθεση μας να ακούμε τις απαιτήσεις των μελών αλλά και των επισκεπτών των δικτυακών μας τόπων, ώστε να προσαρμόζουμε κατάλληλα τις λύσεις που σας παρέχουμε σ’ αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

Ο δικτυακός τόπος www.scout4players.com καθώς και όλα τα δικαιώματα χρήσης του ανήκουν στην εταιρεία Profitable Business Solutions Ε.Ε.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728