Βάση Δεδομένων Προπονητών Που Αναλαμβάνουν Ατομικές Προπονήσεις


ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ , ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ KAI ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ   ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ E-MAIL coachesbasketball@gmail.com  


ΑΤΤΙΚΗ:



1) ΔΕΜΕΝΑΓΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΘΗΝΑ

Το σύγχρονο μπάσκετ θέτει εξειδικευμένες απαιτήσεις για την εξέλιξη των νεαρών καλαθοσφαιριστών από τα πρώτα τους βήματα έως την ολοκλήρωσή τους.
Η εξειδίκευση αυτών των απαιτήσεων περιστρέφεται, από τις φυσικές ικανότητες και τη συναρμογή(τεχνική), ως τις τακτικές, διανοητικές και ψυχολογικές δυνατότητες, οι οποίες συνδέονται άμεσα με την προσωπικότητα του αθλητή.
Ο Αχιλλέας Δεμέναγας θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές βελτίωσης νεαρών καλαθοσφαιριστών στην Ελλάδα. Από το 2008 εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα βελτίωσης της τεχνικής, που ακολουθεί τον αθλητή 12 μήνες το χρόνο και στοχεύει στη μεγιστοποίηση της απόδοσής του.
Διεύθυνση:Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά ΤΚ 167 77 Ελληνικό
E-mail info@demenagasbt.gr
Τηλέφωνο 6977 672074
Φαξ 210 9652639
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : http://www.demenagasbt.gr
FACEBOOK: achilleas.demenagas



2) ΔΕΣΠΟΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΘΗΝΑ

Το πρόγραμμα των ατομικών προπονήσεων της P.B.T. δημιουργήθηκε από τον coach Δεσποτάκη Μάριο για να βοηθήσει τους αθλητές και της αθλήτριες του basketball να βελτιώσουν την απόδοσή τους στο γήπεδο, βελτιώνοντας τις τεχνικές  αδυναμίες τους, την φυσική τους κατάσταση και τη δύναμή τους.
Σκοπός της P.B.T.  είναι οι αθλητές να μπουν σε μια διαφορετική φιλοσοφία, ώστε να καταλάβουν την πραγματική αξία της καλής  προπόνησης κι επίσης να κατανοήσουν την σπουδαιότητα της σωστής αθλητικής νοοτροπίας!
Ο coach Δεσποτάκης και οι συνεργάτες του βρίσκονται πάντα δίπλα στους αθλητές, παρακολουθούν συστηματικά την απόδοσή τους στις ομάδες τους και φυσικά προσαρμόζουν τα ατομικά προγράμματα σύμφωνα με τις ανάγκες που επισημαίνονται.
P.B.T.
Personal Basketball Training
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : 6944398846 cosmote
E-MAIL: marios@despotakis.gr
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.pbt.gr
FACEBOOK: marios.despotakis

3) ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΑΘΗΝΑ

Kαθηγητής φυσικής αγωγής (τεφαα) ,ειδικοτητα μπάσκετ προπονητής μπάσκετ (μέλος ΣΕΠΚ) , προπονητής δύναμης και βελτίωσης αθλητικής απόδοσης στο μπάσκετ Αναλαμβάνω -ατομικό πρόγραμμα ανάπτυξη δύναμης,ευκινησίας και ειδικής αντοχής στο μπάσκετ (με βάση νευρομυική αξιολογηση του αθλητή/ιας) -πρόγραμμα πρόληψης και αποκατάστασης τραυματισμών στο μπάσκετ -ομαδικά προγραμματα βελτίωσης αθλητικής αποδοσης στο μπασκετ (με βάση αθλητική αξιολογηση του κάθε αθλητή/ιας και την περίοδο που βρίσκεται αγωνιστική ,προαγωνιστική ,μεταβατική περίοδος)ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : 

Emailgeorg3karat@yahoo.gr
FACEBOOK: george.karatrantos

4) ΚΟΥΚΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΑ
Από το 2008 δίπλωμα προπονητή καλαθοσφαίρισης ,πολυετή εμπειρία στα γήπεδα (ΑΕΚ,  ΠΑΟΚ) αναλαμβάνει ατομικές προπονήσεις αθλητών  & αθλητριών  με σκοπό την βελτίωση  της τεχνικής και φυσικής τους κατάστασης.
Γήπεδο:  Κ Αρβανίτης  Μεταμόρφωση ( Ιερού λόχου 2 & Δημητσάνας)
ΕΜΑΙΛ επικοινωνίας: george14kouklakis@hotmail.com 





5) ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΑ
Ατομικά προγράμματα βελτίωσης αθλητών
Ατομικές προπονήσεις στην Αττική
 Ο οργανισμός ‘Πρότυποι Προπονητικοί Σχεδιασμοί ‘ [ Advanced Training Projects ], δραστηριοποιείτε στην οργάνωση και εκπόνηση προπονητικών εφαρμογών καθώς και στην διοργάνωση αθλητικών τουρνουά και sports events με κορυφαία δράση του οργανισμού μας το πανελλήνιας εμβέλειας Olympia Basketball Camp.

Βασικός στόχος της Advanced Training Projects είναι η παροχή προπονητικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών, και η γνωριμία των αθλητών μας με μια νέα εμπειρία προπονητικής προσέγγισης που θα τους δώσει την ευκαιρία να αυξήσουν τις επιδόσεις τους αλλά και να αναδείξουν κάθε πτυχή του ταλέντου που διαθέτουν.

Advanced Individual Approach
Η Advanced Training Projects, αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να εκπονήσει απόλυτα εξατομικευμένα προπονητικά πλάνα για αθλητές και αθλήτριες που επιθυμούν να έχουν την καλύτερη δυνατή ατομική προπονητική προσέγγιση σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Οι προπονήσεις σχεδιάζονται μετά από την αξιολόγηση κάθε αθλητή και εκπονούνται από προπονητές της A.T.P. 

Ο προπονητικός σχεδιασμός περιλαμβάνει ανάλογα την ηλικία του αθλητή, προπόνηση τεχνικής και εξοικείωσης αλλά και προπόνηση σε ειδικά κομμάτια φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης με προσαρμογές στο άθλημα του basketball. 

Ο προπονητικός σχεδιασμός γίνεται πάνω στον άξονα της φιλοσοφίας του συστήματος εκμάθησης και βελτίωσης ατομικών δεξιοτήτων Drillz & Skillz basketball training.

Η ατομική προπόνηση, κατά την χειμερινή περίοδο, πρέπει να συμπληρώνει το πρόγραμμα των εβδομαδιαίων υποχρεώσεων κάθε αθλητή με την ομάδα του και να ενισχύει το ατομικό αγωνιστικό και ανταγωνιστικό του επίπεδο.

 To Advanced Individual Approach, απευθύνεται σε κάθε ηλικία αθλητών και αθλητριών με διαφοροποιημένους βέβαια τους προπονητικούς στόχους ανάλογα την ηλικία το επίπεδο και τον σκοπό της ατομικής προπόνησης.
Basic level: αθλητές και αθλήτριες από 12 – 14 ετών
Processing level: αθλητές και αθλήτριες από 14 – 18 ετών
Integration level: αθλητές και αθλήτριες από 18 ετών και άνω
Το Advanced Individual Approach, κάθε καλοκαίρι μετατρέπεται στο πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων του OBC, Advanced Individual Training Camp, το οποίο αποτελεί εδώ και 4 χρόνια το μοναδικό πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στον χώρο των καλοκαιρινών basketball camp.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα ατομικών προπονήσεων στα τηλέφωνα:
  210 – 9913860  &  6972855533
http://www.obc.gr/index.php/individual-programs-to-improve-athletes



6) ΣΤΡΑΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΑ

Basketball for you


‘’Basketball For You’’
Το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης '' Basketball For You " έχει σχεδιασθεί, από τον προπονητή καλαθοσφαίρισης Στρατάκο Ιωάννη, προγραμματίζεται και διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του - της κάθε ενδιαφερόμενου καλαθοσφαιριστή - στριας.

Πρωτίστως η επιστημονική ομάδα θα πραγματοποιήσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, καθώς και τις επιμέρους διάφορες εφηρμοσμένες αθλητικές μετρήσεις και τεστ στην καλαθοσφαίριση, που τα αποτελέσματα τους θα μας παρουσιάσουν τα δεδομένα εκείνα για το επίπεδο γνώσης και ανάπτυξης του - της συγκεκριμένου καλαθοσφαιριστή - στριας.

Οι βασικοί γενικοί άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η προπονητική ομάδα για την διαμόρφωση εκπόνησης ενός εμπεριστατωμένου και σύγχρονου προγράμματος ατομικής προπόνησης " Basketball For You " είναι:

- ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
- ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ.
- ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.
- ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.
- ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΏΝ.
- ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ - ΔΙΑΙΤΟΛΙΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.
- ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ.
- ΔΗΜΙΟΥΡΓIΑ ΑΤΟΜΙΚΟΥ DVD.

Το ατομικό προπονητικό πρόγραμμα ''Basketball For You " αναφέρεται σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα καλαθοσφαιριστών - στριων, ( αρχαρίων - παίδων - κορασίδων - εφήβων - νεανίδων - ανδρών - γυναικών - ερασιτεχνών και επαγγελματιών ) οι οποίοι επιζητούν ένα εξειδικευμένο ατομικό πρόγραμμα για να μάθουν, βελτιώσουν και συντηρήσουν το επίπεδο γνώσης τους στο basketball.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τo πρόγραμμα " Basketball For You ",
επικοινωνήστε στο e/mail: basketballcoach@hotmail.gr
και στα τηλέφωνα: 00306947262955 - 00306973824227.
www.basketballcoach.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)


1) Αποστόλου Γεώργιος - Ανθόπουλος Γεώργιος
ΠΕΡΙΟΧΗ Θεσσαλονίκη (ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ & ΔΥΤΙΚΑ)
Πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ - ΑΠΘ με ειδικότητα ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ,
( δευτερεύουσα ειδικότητα : Μυική Ενδυνάμωση - Διατροφή )
Προπονητές Ά κατηγορίας -μέλη ΣΕΠΚ
Αναλαμβάνουμε Ατομικές Προπονήσεις BASKETBALL
( Ατομική Τεχνική , Μυική Ενδυνάμωση ,Σύγχρονο Ασκησιολόγιo,
εισαγωγή στην Ομαδική Τακτική ), καθώς και προπονήσεις
Φυσικής Κατάστασης εκτός γηπέδου , σε όλη την διάρκεια
του έτους ( περίοδος προετοιμασίας ,αγωνιστική περίοδος ,
μεταβατική περίοδος, περίοδος καλοκαιριού ).
Στοιχεία Επικοινωνίας :
Αποστόλου Γεώργιος   τηλ. : 6944786428 
Ανθόπουλος Γεώργιος τηλ. : 6940610496
e - mail : atomikibasket@yahoo.gr







 2) ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΕΡΝΙΣΩΦ
       ΠΕΡΙΟΧΗ : ΚΑΤΕΡΙΝΗ
 
Προπονητής Καλαθοσφαίρισης, Κ.Φ.Α., Μέλος Σ.Ε.Π.Κ.
Η επιτυχία ενός παίκτη στο σύγχρονο πλέον Μπάσκετ ορίζεται από τρεις παράγοντες :
     1) Δουλειά 2) Δουλειά 3) Δουλειά.......
Και λίγη δόση πάθους (Όπως λέω εγώ). Είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις ? αλλά πάνω σε τι ?.... εδώ είναι που χρειάζεσαι το Προσωπικό Προπονητή (Personal Trainer).
O Προσωπικός Προπονητής είναι αυτός που θα σου υποδείξει τα λάθη σου και θα σε βοηθήσει να τα βελτιώσεις, αυτός που όταν κουραστείς ή απελπιστείς θα σου δώσει το extra κίνητρο, και γενικά αυτός που θα σου μάθει όλα αυτά τα μικρά μυστικά και τις λεπτομέρειες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία των στόχων σου.
Αν λοιπόν είσαι ένας από αυτούς διατίθεται να δουλέψει, επικοινώνησε μαζί μου στα:
Κινητό Τηλέφωνο: +30 694 721 8833 (Whats up)  
E-mail:                     Tsernibill@yahoo.gr 
Facebook:                https://www.facebook.com/vasileios.tsernisof 

Skype:                      Vasileios Tsernisof

ΘΕΣΣΑΛΙΑ


ΔΕΛΛΙΟΣ ΣΑΚΗΣ 
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΒΟΛΟΣ
Προπονητής καλαθοσφαίρισης - μέλος του Σ.Ε.Π.Κ
Ατομική τεχνική - φυσική κατάσταση αντρών και γυναικών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : 6970030100 cosmote
E-MAIL coachsakisdelios@yahoo.gr
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://coachdelios.blogspot.gr/  KAI http://www.coachbasketball.gr/
FACEBOOK:sakis.delios

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Προπονητής Καλαθοσφαίρισης , Καθ. Φ. Α. , μέλος ΣΕΠΚ.
Θέλεις να βελτιωθείς?
Θέλεις σε κάθε καινούριο πρωτάθλημα να εμφανίζεσαι καλύτερος παίκτης?
Τότε μία είναι η λύση : ατομική προπόνηση.
Η ατομική προπόνηση έρχεται να καλύψει τα "κενά" της ομαδικής προπόνησης με συνεχή επίβλεψη και παρατήρηση, με επισημάνσεις και διορθώσεις από τον ειδικό, ώστε να βελτιωθούν θεαματικά όλα τα κακώς κείμενα στην τεχνική, την τακτική, την δύναμη, την αλτικότητα, την εκρηκτικότητα, τη σωστή σκέψη και την ψυχολογική αντιμετώπιση των αγωνιστικών καταστάσεων του παιχνιδιού.
Πλούσιο ασκησιολόγιο, μυστικά, συμβουλές και κόλπα, που θα εκτοξεύσουν την απόδοση σου.
Για όλες τις θέσεις του μπάσκετ.
Καθ' όλη τη χρονιά αναλαμβάνω την τεχνική βελτίωση περιφερειακών και ψηλών αθλητών, ατομικά ή και σε μικρά γκρουπ 2-3 αθλητών.
Πολύχρονη εμπειρία και ανάδειξη πολλών αθλητών.
Επικοινώνησε στα τηλέφωνα 6946241213 και 2531073230 να φτιάξουμε το δικό σου πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων.
email: coachnick86@yahoo.gr
blog: http://coachnick86.blogspot.gr/ 

FACEBOOK: nikos.papadopoulos.566

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ


ΔΕΡΑΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  6974600900
E-MAIL: sderaos@hotmail.com

ΗΠΕΙΡΟΣ 
ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΠΡΕΒΕΖΑ-ΑΡΤΑ
ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ(ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ-ΨΗΛΩΝ)
ΣΕ ΠΡΕΒΕΖΑ-ΑΡΤΑ
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  6937009822

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:  6937 009822
ΚΡΗΤΗ


1)ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ 
ΠΕΡΙΟΧΗ Χανιά Κρήτης 
 Απόφοιτος Τεφαα με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση
Κάτοχος κάρτας προπονητή Α' κατηγορίας
Προπονητής παιδικού τμήματος Α.Ο.Κυδων , προπονητής γυναικείου τμήματος Ο.Α.Χανίων
Προπόνηση στην ατομική τεχνική και στην φυσική κατάσταση.
Τηλ :  6932760608
Εmail : theodorakis_lefteris@hotmail.com


2)ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΠΕΡΙΟΧΗ  Νομός Ηρακλείου Κρήτης 
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1990
Το πρόγραμμα των ατομικών προπονήσεων  δημιουργήθηκε από τον coach Κόκκινο Γιάννη για να βοηθήσει τους αθλητές και της αθλήτριες του basketball στη Κρήτη να βελτιώσουν την απόδοσή τους στο γήπεδο, βελτιώνοντας τις τεχνικές αδυναμίες τους, την φυσική τους κατάσταση και τη δύναμή τους.
Σκοπός του προγράμματος είναι οι αθλητές να μπουν σε μια διαφορετική φιλοσοφία, ώστε να καταλάβουν την πραγματική αξία της καλής προπόνησης κι επίσης να κατανοήσουν την σπουδαιότητα της σωστής δουλειάς σε όλη την αγωνιστική περίοδο αλλά ιδιαίτερα στις περιόδους που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Ο coach Κόκκινος παρακολουθεί συστηματικά την απόδοσή τους στις ομάδες τους δημιουργόντας προγράμματα πού βοηθούν στη βελτίωση των αδυναμιών τους.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες που έχουν στόχο να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο βελτιώνοντας καθημερινά τις αδυναμίες τους.

Personal Basketball Training
Επικοινωνία: 6944706268 vodafon
email : kokgiannis@gmail.com





ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ





ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ

ΜΑΤΙΑΤΟΣ ΠΑΝΟΣ 
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΚ .ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟΥ,ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ Κ ΨΗΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ,ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΣΟ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΣΟ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Μ ΑΡΙΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Κ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΗΣ, ΑΛΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,Κ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΗ.
ΤΗΛ ΕΠΙΚ 2671024509,6977624176,
EMAIL pmatiat@yahoo.gr,
https://www.facebook.com/panos.matiatos


ΤΟ COACHBASKETBALL.GR ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΕΝΟ  ( ΚΑΙ ) ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ..



ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ
ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ…!!!


ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ  ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ , ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ 
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ KAI ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ   ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ E-MAIL coachesbasketball@gmail.com  


ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ Η ΨΗΛΩΝ- ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΟΥΤ – ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ – ΒΑΡΗ  ΚΤΛ ( ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ )
ΤΟ COACHBASKETBALL.GR ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΑΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ 


ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ) ,Η ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤOYME
ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ COACHBASKETBALL.GR
Θανάσης Σταρέντζης - Σάκης Δέλλιος












Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!





Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728