Εταιρία P&M ... επαγγελματική, αθλητική και διαφημιστική ένδυση.




Η εταιρία P&M ειδικεύεται στην επαγγελματική, αθλητική και διαφημιστική ένδυση.

Έχοντας θέσει υψηλές προδιαγραφές για τα προσφερόμενα προϊόντα της και διασφαλίζοντας την ποιότητά τους μέσω του άρτια.

εξειδικευμένου προσωπικού της.
και μέσω συνεργασιών με αξιόλογους οίκους του εξωτερικού και του εσωτερικού.
η εταιρία ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς της πελάτες.

Μέλημά μας είναι να ανταποκρινόμαστε άμεσα αλλά και εξατομικευμένα στις ανάγκες σας προσφέροντάς σας το ρούχο ή το αξεσουάρ που θα σας αντιπροσωπεύσει κατάλληλα στο καταναλωτικό κοινό με βάση το προφίλ σας αλλά και τις τάσεις της μόδας.

Παράλληλα, όντας μια δυναμική επιχείρηση στοχεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και διεύρυνσή μας στο χώρο του διαφημιστικού και επαγγελματικού ενδύματος, με στόχο να σας προσφέρουμε όλο και περισσότερες επιλογές, ικανοποιώντας ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τύπωμα

Η εταιρία σας προσφέρει εκτυπώσεις υψηλής ευκρίνειας είτε με τη μέθοδο της πλαστιζόλης είτε με αυτή της μεταξοτυπίας. Η δυνατότητα εκτύπωσης σχεδίων απεριορίστων χρωμάτων και διαφόρων διαστάσεων σας επιτρέπει να υλοποιήσετε και τα πιο απαιτητικά designs ενώ ταυτόχρονα η εταιρία εγγυάται άριστη πρόσφυση στο ένδυμα και μεγάλη αντοχή στο χρόνο και τα επανειλημμένα πλυσίματα.

Κέντημα

Επιλέξτε υπηρεσίες κεντήματος του λογοτύπου σας είτε απευθείας επάνω στο ένδυμα για τους λάτρεις της χειροποίητης εργασίας, είτε με θερμομεταφορά για μεγάλο όγκο τυπωμάτων και αμεσότερη παράδοση. Σε κάθε περίπτωση, εγγυόμαστε την απόλυτη ικανοποίησή σας μέσω σύγχρονων κεντητικών μηχανών και εξειδικευμένων κεντητικών προγραμμάτων.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ενδύματα

Κατασκευή

Η εταιρία σας προσφέρει τη δυνατότητα κατασκευής ενδυμάτων απόλυτα προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας και παράλληλα εναρμονισμένα με τις τάσεις της μόδας, καθώς αυτά ράβονται στην Ελλάδα αποκλειστικά για εσάς, είτε επάνω σε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα και άκρως λειτουργικά πατρόν, είτε με βάση το πατρόν που εσείς μας δίνετε. Η εταιρία εγγυάται για την ποιότητα των ενδυμάτων είτε είναι φούτερ, ζακέτες, hoodies, φόρμες, παντελόνια ή αθλητικές στολές.

Εμπορία

Προμηθευτείτε για κάθε σας ανάγκη από T-shirts, μπουφάν, φούτερ ή καπέλα, μέχρι πετσέτες μπάνιου, μπουρνούζια ή πυτζάμες, όλα άριστης ποιότητας και αποδεδειγμένης διαχρονικότητας, με δυνατότητα επιλογής μέσα από μια τεράστια ποικιλία αξιόλογων οίκων του εξωτερικού.

Διαφημιστικά Είδη

Η εταιρία P&M σας καλύπτει στην προμήθεια και εκτύπωση διαφημιστικών δώρων και αξεσουάρ. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, μέσα από μια αστείρευτη γκάμα ειδών γραφείου, ειδών σπιτιού, ειδών δώρου και ειδών πολυτελείας, όλα άριστης ποιότητας και ξεχωριστής φινέτσας.


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Προμηθευτές

Η P&M έχει επιλέξει συνεργασίες με μεγάλους Ευρωπαϊκούς οίκους και εργοστάσια της Άπω Ανατολής, έχοντας επιλέξει μόνο όσους είναι αποδεδειγμένοι για την αξιοπιστία τους αλλά και για τη συμμόρφωση τους με τις διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας των παρεχόμενων εμπορευμάτων.

ΣΤΟΧΟΙ

Η P&M ως εταιρία στοχεύει στην εξάπλωση και επικράτησή της στη διεθνή αγορά πραγματοποιώντας εξαγωγές προϊόντων, διατηρώντας την ποιότητά τους άριστη και τη γκάμα τους ευρεία.

Επιπλέον, εργάζεται καθημερινά πάνω στη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων ώστε να καλύπτονται εξειδικευμένες ανάγκες και του πιο μεμονωμένου και απαιτητικού καταναλωτικού κοινού.

Παράλληλα, θεωρεί ύψιστης σημασίας τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού της όσον αφορά στις νέες τάσεις της αγοράς αλλά και του χώρου της μόδας.

Τέλος, μελετά και κινείται με βάση τους παράγοντες που ορίζουν την πολυδιάστατη συμπεριφορά του καταναλωτή, ώστε να είναι κάθε στιγμή σε θέση να καλύψει εξατομικευμένα τις ανάγκες του, σεβόμενη τις προτιμήσεις του.



www.p-m.com.gr

info@p-m.com.gr

τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 334434

Yπεύθυνος: Σαμαράς Περικλής




Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στο google+ και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!











Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728