Όροι χρήσης του ιστολογίου Coachbasketball.gr - All about basketball coaching

Καλώς ήρθατε στο δικτυακό ιστολόγιο του "Coachbasketball.gr 
All about basketball coaching": 
  Ένα ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ BLOG που κανένας δεν έχει να κρύψει τίποτα αλλά να παίρνει δίνοντας...
Πάθος, ομαδικότητα, μαχητικότητα, αντίληψη ... Με μια λέξη μπάσκετ!!!
Αγάπη μεγάλη που κρύβει πολλά μυστικά...
Έλα να τα μοιραστείς μαζί μας.οτι αφορά κοουτσάρισα (γνώμες, ιδέες τακτική, ασκήσεις, σχόλια, τα πάντα όλα...)
Με στόχο να διαχέεται η γνώση. Eνωσε την εμπειρία σου μαζί μας,με μοναδικό νικητή το basketball....

<< Κανείς δεν θα σε θυμάται για τις κρυφές σου σκέψεις. Πολέμα για να βρεις τη δύναμη και την οξυδέρκεια να τις εκφράσεις. Ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί...>>




Όροι χρήσης του ιστολογίου
Coachbasketball.gr - All about basketball coaching

Επιτρέπεται ελεύθερα η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική η περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό η άλλο, με την προϋπόθεση να σεβόμαστε πάντα τους συγγραφείς και τις πήγες των άρθρων που αντιγράφουμε και να αναφερόμαστε πάντα σε αυτούς

Η επίσκεψη και χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη
Αποδοχή των κατωθι όρων (οι οποίοι ισχύουν αμέσως από την πρώτη επίσκεψη στον παρόντα κόμβο): 

Η χρήση του δικτυακού τόπου του "All about basketball coaching" υπόκειται στους ελληνικούς και διεθνείς νόμους, στους εθιμικούς κανόνες του διαδικτύου, καθώς επίσης και στα χρηστά ήθη.
-Το "All about basketball coaching" ουδεμία ευθύνη, άμεση η έμμεση, φέρει για τυχόν (θετική η αποθετική) ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του δικτυακού τύπου του η/και των στοιχείων που περιέχονται ς’ αυτόν. 
-To "All about basketball coaching"" δεν ευθύνεται για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση συνδέσμων (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, καθώς και για τις πληροφορίες που μπορεί να περιλαμβάνονται στις δικτυακές σελίδες των συνδέσμων του. 
-To "All about basketball coaching"" δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σελίδων προς τις οποίες διατηρεί συνδέσμους, ούτε είναι υπεύθυνος για την πολιτική ασφάλειας άλλων κόμβων, καθώς και για τον τρόπο διαχείρισης των ηλεκτρονικών επισκεπτών τους. 

Τα άρθρα η σχόλια (επώνυμα η ανώνυμα)που αναρτώνται στον δικτυακό τόπο , εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο την άποψη των δημιουργών τους.
-To "All about basketball coaching"" δεν ευθύνεται για τυχόν διακοπή λειτουργιάς του δικτυακού τόπου και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Επίσης δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια κέρδους εργασίας η επαγγελματική διακοπή που οφείλεται στη αδυναμία παροχής σύνδεσης στον δικτυακό τόπο αυτό. 
-To "All about basketball coaching"" δεν ευθύνεται για τυχόν προσωπικά δεδομένα που εμφανίζονται στις δικτυακές σελίδες μέσω υπηρεσιών καταλόγου και εξυπηρετητών αναζήτησης . 
Σε περίπτωση δημοσίευσης περιεχομένου στο παρόν ιστολογιο ο συγγραφέας του πρέπει να φροντίσει ώστε: 
Τα στοιχεια και το περιεχόμενο των άρθρων και των σχόλιων που 

Αναρτά στο ιστολογιο να μην προσβάλλουν άλλους χρηστές του δικτυακού τόπου και του διαδικτύου γενικότερα, καθώς επίσης να ακλουθούν τους νόμους τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου.

Να έχει καταβάλει επαρκείς προσπάθειες απομάκρυνσης ιών (viruses) η άλλων κακόβουλων στοιχείων που μπορούν να βλάψουν τον δικτυακό τόπο του ιστολογιου η άλλους χρήστες του διαδικτύου.

Τα στοιχεία να μην είναι αλλοιωμένα από αυτόν που κάνει την δημοσίευση η εν γνώσει του από άλλους.

Το σύνολο του περιεχομένου που αναρτά δεν πρέπει να έχει υβριστική, δυσφημιστική, συκοφαντική, ρατσιστική, πορνογραφική χροιά η/και να προωθεί το μίσος, τον φανατισμό, τη βία, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα τυχερά παίγνια, και λοιπό ακατάλληλο περιεχόμενο που μπορεί να βλάψει την ανάπτυξη της προσωπικότητας τρίτων και κύρια παιδιών.

Το περιεχόμενο που αναρτάται μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το "All about basketball coaching"" για μη κερδοσκοπικούς σκοπούς και με ρητή αναφορά στο μέλος που το δημιούργησε/ανάρτησε.

Το περιεχόμενο των άρθρων και των σχόλιων που αναρτώνται στην υπηρεσία θα πρέπει:

Να χαρακτηρίζεται από τον σεβασμό στις αρχές του "All about basketball coaching"" και την εξασφάλιση της ελευθερίας στην έκφραση κάθε πολίτη και του διαδικτύου γενικότερα.

Να μην προσβάλλει άλλους χρήστες του διαδικτύου και να ακολουθει τους νόμους, τα χρηστά ήθη και τα ήθη χρήσης του διαδικτύου.

Να είναι σύμφωνο με τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις διάφορες μειονότητες.
-Tο "All about basketball coaching"" σαν διαχειριστης του ιστολογιου εχει το δικαιωμα, εφοσον υποπέσει στην αντίληψη του, να απομακρύνει από την υπηρεσία ιστολογιου υλικό η τμήμα υλικού, που παραβιάζει τον παρόντα κανονισμό 
-Tο "All about basketball coaching"" έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο του δικτυακού τόπου και στους ανωτέρω όρους χωρίς καμία προειδοποίηση. 

Αν καποιο φίλος του "All about basketballcoaching"" παρατηρήσει κάτι το οποίο θεώρει ότι αντιβαίνει στους παρόντες κανόνες μπορεί να ενημερώνει τον διαχειριστή της υπηρεσίας σχετικά με αυτό.

Αναρτήσεις – και μόνον αυτές - οι οποίες φέρουν την υπογραφή του "All about basketball coaching"",εκφραζουν απόλυτα τις επίσημες θέσεις του"All about basketball coaching"" .

Ολοι οι επισκεπτες που χρησιμοποιουν την υπηρεσια ιστολογιου θεωρείται ότι έχουν διαβάσει και έχουν αποδεχτεί πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παραπάνω όρους.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728