1o 3B-Basketball Camp (Μάνος Μανουσέλης- Μπάμπης Σκουζής)


Το 1o 3B-Basketball Camp έχει ως στόχο το κάθε παιδί:
  • Να αγαπήσει το μπάσκετ
  • Να γίνει καλύτερος παίκτης σε ότι αφορά τα βασικά του παιχνιδιού
  • Να μάθει τι θα πρέπει να κάνει για να συνεχίσει να βελτιώνεται
  • Να διασκεδάσει τις μέρες που θα περάσει στο camp
  • Να μάθει να απολαμβάνει το παιχνίδι στην άμυνα και στην επίθεση

Θα λειτουργήσουν...

Δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ (6 σταθερές και 4 κινητές μπασκέτες)

Γήπεδο με χόρτο για την προπόνηση φυσικής κατάστασης

Κι ακόμη:

  • Χώρος προβολών DVD
  • Ρούχα προπόνησης
  • Τοστ και χυμοί σε καθημερινή βάση
  • Εκδηλώσεις – Διαγωνισμοί
  • Παρουσία προσωπικοτήτων του μπάσκετ



Πέντε τμήματα (7 ως 19 ετών)


-ΜΙΝΙ (2002, 2003, 2004)
-ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (1999, 2000, 2001)
-ΠΑΙΔΕΣ (1996, 1997, 1998)
-ΕΦΗΒΟΙ (1992, 1993, 1994, 1995)
-ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ (εφαρμογή ειδικού προγράμματος ατομικών προπονήσεων)

Αντικείμενα προπόνησης (09.00-13.00)

  • Στοιχεία ατομικής τεχνικής (ντρίμπλα, πάσα, σουτ)
  • Βασικές κινήσεις με πλάτη
  • Βασικές κινήσεις με πρόσωπο στο καλάθι
  • Στοιχεία ατομικής και ομαδικής τακτικής (συνεργασία 2 & 3 παικτών, παιχνίδι με screen)
  • Μυική ενδυνάμωση και συναρμογή
  • Παρακολούθηση βίντεο και ανάλυση κινήσεων
  • Αγώνες 5 εναντίον 5

Δείτε την αφίσα του 1ου 3B-Basketball Camp

Αγόρια και κορίτσια...

Ο Μάνος Μανουσέλης και ο Μπάμπης Σκουζής με τη συνεργασία έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών όπως η Πέπη Βαλέτα, ο Φώτης Μαρκαντωνάτος, η Μαρία Γιαλούση, ο Νεκτάριος Αλεξόπουλος, ο Βαγγέλης Μάγειρας, ο Νότης Κονδύλης κι ο ο Στέφανος Τριαντάφυλλος, σας προσκαλούν σε μια αξέχαστη εβδομάδα γεμάτη καλάθια και ενθουσιασμό από τις 15 ως τι 22 Ιουνίου στις καταπράσινες εγκαταστάσεις του Δήμου Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης στο Καβούρι.

Σκοπός αυτού του καλοκαιρινού προγράμματος είναι οι νεαροί αθλητές να διασκεδάσουν, αλλά ταυτόχρονα να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του μπάσκετ, να βελτιώσουν τις ατομικές και ομαδικές τους δεξιότητες με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό, να αναπτύξουν σημαντικές αξίες όπως η ομαδικότητα, η αρχική ικανότητα, το σεβασμό στους κανόνες και την αυτοεκτίμηση, να μεταγγιστούν με την αγάπη μας για το μπάσκετ και τον αθλητισμό, να μάθουν πως συμπεριφέρεται ο σωστός μπασκετμπολίστας και πάνω από όλα να διασκεδάσουν. Για να το πετύχουμε αυτό θα φέρουμε στο camp μεγάλες προσωπικότητες του αθλήματος, παίκτες και προπονητές. Τα παιδιά έχουν ανάγκη από πρότυπα και είναι πιο εύκολο να τα ακολουθήσουν αν τα γνωρίσουν από κοντά.

Θα λειτουργήσουμε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης στο Καβούρι, οι οποίες είναι ιδανικές για την εποχή. Τα ανακαινισμένα γήπεδα του μπάσκετ είναι μες στο πράσινο και κάτω από τα δέντρα, συνθέτοντας ένα φυσικό περιβάλλον όπου οι νεαροί αθλητές θα βγάλουν όλο τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που θα χαρακτηρίζει το 1o 3B-Basketball Camp.


Μάνος Μανουσέλης


Ο Μάνος Μανουσέλης συμπληρώνει τρεις δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στους πάγκους ομάδων μπάσκετ από τις τοπικές κατηγορίες της Αθήνας, μέχρι τις εθνικές ομάδες και την Ευρωλίγκα

Το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών το 2005 στην Αργεντινή, η συμμετοχή στον τελικό της Ευρωλίγκα κι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2010 με τον Ολυμπιακό είναι τα highlights της καριέρας του.

Έχει ανεβάσει από την Γ’ Εθνική στην Α1 τον Πανελλήνιο και τον Ηλυσιακό, ενώ έχει ανεβάσει το Παλαιό Φάληρο και το Περιστέρι από την Β’ Εθνική στην Α2. Ασχολήθηκε δέκα χρόνια με το μπάσκετ γυναικών και τα πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδος που κατέκτησε με τον Σπόρτιγκ με ρεκόρ 111 νίκες και 6 ήττες έμειναν στην ιστορία.

Με την ομάδα κορασίδων του Παλαιού Φαλήρου έχει πάρει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 1992=, ενώ ανέβασε την ομάδα γυναικών του ΑΟΠΦ από την Α’ Αθηνών στην Α1 το 1989.

Η ζωή του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πορτοκαλί μπάλα, διότι πέρα από την προπονητική, με ότι άλλο καταπιαστεί –όπως για παράδειγμα με τη δημοσιογραφία- αφορά την καλαθοσφαίριση.

Μπάμπης Σκουζής


Ο Μπάμπης Σκουζής είναι γέννημα θρέμμα της Βουλιαγμένης και έχει παίξει επαγγελματικό μπάσκετ για περισσότερο από μια δεκαετία μέχρι και στην Α2 κατηγορία. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στη Βουλια`γμένη και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Πειραϊκού, του Σπόρτιγκ, του Πανερυθραϊκού, του Αρκαδικού και του Παγκρατίου, όπου αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

Αγωνίζεται στη θέση του πλέι-μέικερ κι είναι ο ορισμός του παίκτη που αγωνίζεται για την ομάδα και κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του. Παράλληλα με την καριέρα του ως παίκτης, ο Μπάμπης Σκουζής έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται ως προπονητής στα τμήματα υποδομής της Βουλιαγμένης.

Τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του είναι άκρως θετικά και αισιόδοξα, καθώς έχει πετύχει να μεταφέρει στα παιδιά με τα οποία δουλεύει τη φιλοσοφία που έχει ως παίκτης για τη σημασία της ομαδικότητας και της πειθαρχίας στο μπάσκετ κι όχι μόνο σε αυτό.

Σε όλη τη διάρκεια του 3B-Basketball Camp θα υπάρχει γιατρός

Κόστος συμμετοχής: 100 Ευρώ 
Έκπτωση 50% στα αδέλφια

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Τηλέφωνα: 210-8961514   /  6936-605919



Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728