Τώρα και για τους Έλληνες προπονητές το πρωτοποριακό και αξιόπιστο πρόγραμμα στατιστικής ανάλυσης και μηχανογράφησης και οικονομικής διαχείρισης σωματείων.

Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Basketball Statistics Suite Tools Silver Edition©
The next Generation of Statistical Data Analysishttp://statistikabasket.blogspot.gr/..................................................
Ένα βασικό και χρήσιμο εργαλείο στα χέρια ενός επαγγελματία προπονητή, που θα βοηθήσει στην παρακολούθηση της προόδου και της απόδοσης για την ομάδα του και τους παίκτες του .
Η στατιστική ανάλυση η μηχανοργάνωση και η οικονομική διαχείριση θα καλύψει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας.


Η εφαρμογή είναι ένα πλήρες πακέτο που σας παρέχει τη δυνατότητα να χειριστείτε δύο λογισμικά την ίδια στιγμή
1. Διαχείριση και στατιστική ανάλυση των δεδομένων των ομάδων και των παικτών.
2. Μηχανογράφηση και οικονομική διαχείριση των αθλητικών σωματείων .
Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για προπονητές και αθλητικά σωματεία, καθώς και για τους απλούς χρήστες που είναι οι φίλοι των στατιστικών αναλύσεων, και επιθυμούν να έχουν τον έλεγχο και την απόδοση της ομάδας και παικτών, με την παρακολούθηση και την ανάλυση των στατιστικών στοιχείων κατά τη διάρκεια μιας σεζόν πρωταθλήματος, κυπέλλου, τουρνουά, ένα φιλικό παιχνίδι ή ακόμα και για τις προπονήσεις.
 Στατιστική Ανάλυση Δεδομένων

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να έχετε όλο το ιστορικό των αγώνων και τις στατιστικές αναλύσεις των ομάδων και των παικτών σας από όλες τις κατηγορίες και τα τμήματα για όλες τις διοργανώσεις και για όλα τα χρόνια της καριέρα σας σαν προπονητής .
Οι λεπτομερείς εκτυπώσεις των στατιστικών αναλύσεων καθώς και οι γραφικές παραστάσεις , θα σας βοηθήσουν να έχετε την καλύτερη απόδοση για την ομάδας σας, καθώς και για κάθε παίκτη ξεχωριστά.
Η στατιστική κονσόλα θα σας βοηθήσει εύκολα και αξιόπιστα να συμπληρώσετε τις κινήσεις των παικτών μέσα στο γήπεδο με τρεις διαφορετικούς τρόπους.

1.
Σε πραγματικό χρόνο του αγώνα, με την χρήση ενός laptop μέσα στο γήπεδο.
2.
Μεταφέροντας τις κινήσεις από το στατιστικό δελτίο, στήν στατιστική κονσόλα.
3.
Βλέποντας το DVD Scouting από έναν αγώνα από το σπίτι σας.

Η στατιστική
κονσόλα θα αναλύσει τις κινήσεις των παικτών και θα σας παρουσιάσει αξιόπιστα την στατιστική ανάλυση των ομάδων και των παικτών μέσω των αναλυτικών εκτυπώσεων και των στατιστικών γραφιμάτων. Έτσι μπορείτε να έχετε την στατιστική ανάλυση από τον τρέχον αγώνα και συνολικά σε όλες τις αγωνιστικές τις διοργάνωσης .Παρουσίαση ορισμένων στατιστικών αναλύσεων :
2ποντα εύστοχα - άστοχα 
3ποντα εύστοχα-άστοχα
ελεύθερες βολές εύστοχες-άστοχες
Ριμπάουντς επιθετικά-αμυντικά 
κοψίματα
κλεψίματα 
Assits 
λάθη 
αιφνιδιασμοί θετικοί-αρνητικοί 
δυναμικότητα παικτών TENDEX 
κατοχή μπάλας για τις δύο ομάδες 
κατοχή μπάλας για κάθε παίκτη ξεχωριστά 
σημεία ευστοχίας - αστοχίας των παικτών μέσα στο γήπεδο  
λεπτομερή ανάλυση κινήσεων για κάθε περίοδο του αγώνα ξεχωριστά ( δεκάλεπτα )  TENDEX δεκαλέπτων
λεπτομερή ανάλυση σκορς και time outs 
ποσοστά επιτυχίας μεταξύ των παικτών και μεταξύ των ομάδων 
συνολική στατιστική ανάλυση για όλη την διάρκεια της διοργάνωσης σύνολα κινήσεων και πόντων καθώς και αναλυτική παρουσίαση των πρώτων πέντε παικτών που βρίσκονται στην κορυφή των ποσοστών για όλες τις κινήσεις μέσα στο γήπεδο σε αρνητικά και θετικά
Γραφικές παραστάσεις στατιστικών 
και ένα σωρό άλλες αναλύσεις .

Μηχανογράφηση  αθλητικών σωματείων

Η μηχανογράφηση είναι σχεδιασμένη για αθλητικά σωματεία και προπονητές, με σκοπό την καταγραφή των προσωπικών και επαγγελματικών στοιχείων του προσωπικού ή των παικτών ώστε να έχουν τον έλεγχο της δομής και λειτουργίας σε διοικητικούς παράγοντες, παίκτες, διευθύνσεις, αριθμούς τηλεφώνων, εθνικότητες, υποσχετικές , μεταγραφές , για τον προγραμματισμό των προπονήσεων , παρουσιολόγιο των παικτών στις προπονήσης και στους αγώνες της ομάδας , αθλητικές δοκιμασίες και ειδικές μετρήσης , σωματομετρήσεις , καθώς και λεπτομερή αξιολόγηση των αθλητικών ικανοτήτων του κάθε παικτη.

 

Οικονομική διαχείριση αθλητικών σωματείων

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να διαχειριστείτε την οικονομική κίνηση του αθλητικού σωματείου σας εύκολα και αξιόπιστα για όλα τα τμήματα των παικτών που καταβάλλουν χρηματοδοτική συνδρομή, ή για τα επαγγελματικά τμήματα των παικτών που τους πληρώνει το αθλητικό σωματείο.
Παρέχει λεπτομερείς αναλύσεις και εκτυπώσεις σχετικά με τις πιστωτικές και χρεωστικές λεπτομέρειες , παράγοντας αποδείξεις εισπράξεων και πληρωμών .
Για λεπτομέρεις παρακαλώ στην ιστοσελίδα :
http://statistikabasket.blogspot.gr/

e-mail  statistikabasket@gmail.com
Share this article :
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. All About Basketball Coaching - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template