Με κοινή ανακοίνωσή τους, τρεις προπονητές των τμημάτων υποδομής του Απόλλωνα ανακοίνωσαν την απόλυσή τους!

 ΠΗΓΗ http://www.onsports.gr/
Συγκεκριμένα, ο Κώστας Κανελλόπουλος, ο Ανδρέας Μπετιχαβάς και η Νατάσα Τσαμπαρλή ισχυρίζονται πως η απομάκρυνσή τους από την πατρινή ομάδα έγινε γιατί «αρνηθήκαμε να διανέμουμε λαχνούς έναντι αντιτίμου (5 ευρώ ο κάθε λαχνός) και να εισπράξουμε με αυτόν τον τρόπο ένα μέρος των χρημάτων μας από τους συνολικά 5 μήνες που μας χρωστάει ο σύλλογος του Απόλλωνα».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Ανακοινώνουμε δημοσίως την απόλυσή μας από τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Απόλλων Πατρών, διότι σεβόμενοι την επιστημονική μας κατάρτιση ως πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής και την ιδιότητά μας ως προπονητές μπάσκετ εγγεγραμμένοι στον ΣΕΠΚ αρνηθήκαμε να διανέμουμε λαχνούς έναντι αντιτίμου (5 ευρώ ο κάθε λαχνός) και να εισπράξουμε με αυτόν τον τρόπο ένα μέρος των χρημάτων μας από τους συνολικά 5 μήνες που μας χρωστάει ο σύλλογος του Απόλλωνα. Η εργασία μας και η αγάπη μας για το άθλημα, αλλά και τον Απόλλωνα δεν εξαγοράζεται με λαχνούς στο όνομα του συλλόγου. Εμείς δεν εκβιάσαμε ποτέ και κανέναν για να πάρουμε τα δεδουλευμένα μας και ήμασταν εκεί σε ό,τι μας ζητήθηκε από σεβασμό ως προς την ιστορία του συλλόγου, τους αθλητές μας και τους γονείς που καταβάλουν κάθε μήνα συνδρομή από το υστέρημά τους για να βλέπουν τα παιδιά τους να αθλούνται.
Κατά τη γνώμη μας, Απολλωνιστής δεν είναι μόνο αυτός που πουλάει λαχνούς για να πάρει τα δεδουλευμένα του. Είναι και αυτός που τρώει ώρες ατελείωτες στο γήπεδο για να μυήσει τα νέα παιδιά στην οικογένεια του Απόλλωνα, είναι και αυτός που δεν αμείβεται αδρά για τις υπηρεσίες του στον σύλλογο, είναι και αυτός που βάζει από την τσέπη του, είναι και αυτός που παρά τα σοβαρά προσωπικά του προβλήματα οικονομικά, υγείας κ.τ.λ. στέκεται όρθιος στο παρκέ της Περιβόλας από αγάπη για την ομάδα, είναι και αυτός που του χρωστάνε και δεν χρωστάει… Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους».

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728