Διασκέδαση και μάθηση ....!! Με το Total Basketball Development που δημιουργήθηκε από τον προπονητή του Α.Ο. Ένωση Ιλίου Τάκη Πανούλια

To «Basketball Training Camp» των προπονητών Θοδωρή Κουτρούλη και Γιώργο Παππάσυνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία εδώ και πέντε μέρες με το rockngoal.com.gr να παρευρίσκεται στο κλειστό του Αλκαζάρ.

Του Βασίλη Σιώκα (Rockngoal Page - Rockngoal Profile - Facebook Profile)
O ειδικός καλεσμένος για σήμερα (26/6) ήταν ο τεχνικος Σάκης Δέλιος. Ο έμπειρος προπονητής και συνιδιοκτήτης μαζί με τους Σάκη Σταρέντζη και Τάκη Πανούλια της αθλητικής σελιδαςcoachbasketball, πραγματοποίησε την 17η παρουσίαση του «Total BasketballDevelopment» διδάσκοντας στα νεαρά παιδιά ηλικιάς 9-12 πως να διασκεδάζουν και να μαθαίνουν ταυτόχρονα. 
Το «Total Basketball Development» είναι ένα πρόγραμμα αναπτυξιακών ηλικιών που δημιουργήθηκε από τον προπονητή του Α.Ο. Ένωση Ιλίου Τάκη Πανούλια, με στόχο την εκπαίδευση και διδασκαλία του μπάσκετ σε όλες τις ηλικίες.
Τα παιδιά τώρα από την πλευράς τους φάνηκαν να το απολαμβάνουν, καθώς βρήκαν την ευκαιρία να τρέξουν, να παίξουν και να γνωρίσουν νέους φίλους. Μπορει στα μάτια τα δικά τους όλο αυτό να φάνηκε σαν παιχνίδι όμως οι προπονητές βρήκαν την ευκαιρία να τους περάσουν με έμμεσο τρόπο το πως λειτουργεί ο αθλητισμός και ειδικότερα το μπάσκετ.
11
Το τέλος της ημέρας βρήκε προπονητές και παιδιά με το χαμόγελο στα χειλή σε μια αναμνηστική φωτογραφία.
Αύριο Σάββατο, ο ειδικός καλεσμένος στο «Basketball Training Camp» θα είναι ένας εν ενεργεία παίχτης που έχει προσφέρει πολλά στο μπάσκετ της Λάρισας αλλά και γενικότερα και μέχρι πρότινος καλαθοσφαιριστής του (πρώην πλέον) Φοίνικα Λάρισας. Ο λόγος για τον εκπληκτικό Φάνη Παπακώστα.
Την άλλη βδομάδα θα αρχίσει η δεύτερη περίοδος με παιδιά ηλικίας 13-15 ετών.
Δηλώσεις:
2
Σάκης Δέλιος
«Τα παιδιά χρειάζονται διασκέδαση, όχι προπόνηση»
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Λάρισα για αυτό το σκοπό. Προπονώ ομάδες σε ατομικά και ομαδικά προγράμματα αλλά αυτό το σημερινό έχει άλλη χάρη. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία χρειάζονται διασκέδαση και όχι προπόνηση γιατί είναι αρκετά μικρά και δεν γνωρίζουν ακόμη τα βασικά. Άρα στοχος μας είναι να τα κάνουμε να χαρούν το παιχνίδι και να αρχίζουν να σκέφτονται. Για όλα τα άλλα έχουμε χρόνο.»
4
Θοδωρής Κουτρούλης
«Το «Basketball Training Camp» πρέπει να καθιερωθεί»
«Το camp αυτό είναι μια πρωτοβουλία δικιά μου και του Γιώργου Παππά. Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα καθώς ήταν η πρώτη μας φορά που το διοργανώνουμε. Είναι κάτι τελείως ξεχωριστό από τις ομάδες που προπονούμε, αλλά έχει αγαπηθεί από το κόσμο και αυτό φαίνεται από την στήριξη που έχουμε και την μεγάλη βοήθεια των χορηγών. Στόχος μας δεν είναι μόνο να το συνεχίσουμε και του χρόνου αλλά να βγει όλο αυτό το concept και εκτός Λαρίσης, να καθιερωθεί. Θέλω να ευχαριστίσω όλους του χορηγούς για την στήριξη τους όπως επίσης και τους ανθρώπους που έχουν έρθει ή πρόκειται να έρθουν τις επόμενες μέρες. Αναλυτικά είναι οι Σωτήρης Γκιουλέκας, Φάνης Παπακώστας, Γιάννης Παπαχρήστος, Γιώργος Λεπενιώτης, Κώστας Αθανασόπολος, Τριαντάφυλος Οικονόμου, Σάκης Δέλιος, Θρασύβουλος Λιάγκας, Μιχάλης Χαϊδούλης, Γρηγόρης Γιασάρης και Γιάννης Τζήμας.» Όσο για το μέλλον του στον ΓΣΛ Φοίνικα: «Προς το παρόν δεν ξέρω ίσως τις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Δεν είμαι αρνητικός θα ήθελα να συνεχίσω.»

ΠΗΓΗ http://rockngoal.com.gr
Φωτογραφικό υλικό:
3
7
8
5
6
9
10

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728