Το Southern New Hampshire University έρχεται στην Ελλάδα για να δείξει στο ελληνικό μπασκετικό κοινό τι εστί κολλεγιακό πρωτάθλημα


Οι μέρες λιγόστευσαν και το Southern New Hampshire University έρχεται στην Ελλάδα για να δείξει στο ελληνικό μπασκετικό κοινό τι εστί κολλεγιακό πρωτάθλημα. Ο ελληνικής καταγωγής κόουτς Stan Spirou.
και οι παίκτες του αναμένονται στην Αθήνα αργά το βράδυ της Δευτέρας 22/06 ενώ την επόμενη ημέρα, με ή χωρίς τζετ λαγκ, θα μπουν στο παρκέ.
Το πρώτο παιχνίδι του αμερικάνικου κολλεγίου έχει προγραμματισθεί για την Τρίτη (23/06) με αντίπαλο την TELEUNICOM B.A.C. του Κώστα Παταβούκα στην «Ελληνογερμανική Αγωγή». Το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης στις 18:00, ο coach Stan Spirou θα δώσει ένα ημίωρο σεμινάριο προπονητικής στις εγκαταστάσεις του American Community School στην Αγία Παρασκευή ενώ θα ακολουθήσει αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ.
Η αποστολή του
SNHU θα μεταβεί στη συνέχεια, στα Τρίκαλα για την κυριακάτικη αναμέντρηση (28/06) στο κλειστό γυμναστήριο Κατσιμίδου με τους  ΑΟΤ STARS (παίκτες που οδήγησαν τη τοπική ομάδα στην άνοδο στην Α1). Η αυλαία του ταξιδιού των Αμερικανών στη χώρα μας θα πέσει την Τρίτη (30/06). Τελευταίος αγώνας επί ελληνικού εδάφους για το SNHU στο «Nick Galis Hall» με αντίπαλο τον Άρη. Τζάμπολ σε όλα τα παιχνίδια στις 19:30 με εξαίρεση των Τρικάλων, που θα γίνει στις 20:00 και μιάμιση ώρα νωρίτερα, το μίνι σεμινάριο του κόουτς Spirou
Ένας NCAAer στους Φουνταριστούς

Αμερικάνικη αίγλη από το NCAA έφερε στο στούντιο του parapolitika.fm και την εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» η παρουσία του Έλληνα σέντερ του SNHU, Κώστα Μανταλβάνου. Ο 21χρονος σέντερ συναγωνίστηκε επάξια τα αστεία των Μηνά Τσαμόπουλου και Γιώργου Θαναηλάκη, μίλησαν για τη ζωή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, την αγωνιστική ένταση του κολεγιακού πρωταθλήματος, εντός αλλά και εκτός παρκέ, τον κ. Stan Spirou αλλά και τα σχέδια του όταν αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο. Ερωτηθείς παραδέχθηκε ότι ο κόουτς «πετάει και ελληνικές λέξεις κατά τη διάρκεια ενός αγώνα αλλά ποτέ δεν μιλάει ελληνικά σε έλληνα παίκτη μπροστά στους άλλους» και δήλωσε ότι αδυμονεί να συναντηθεί και πάλι με τους συμφοιτητές/ συμπαίκτες του στην Αθήνα. 

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ :  Το καλύτερο και ποιο ενημερωμένο Λογισμικό στατιστικής ανάλυσης και διαχείρισης σωματείου καλαθοσφαίρισης που κυκλοφορεί ΜΟΝΟ 59.99..!!!  http://statistikabasket.blogspot.gr
                                  Εξειδικευμένο e-shop μόνο με προϊόντα καλαθοσφαίρισης

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728