H ανάλυση του Τελικού (vid) -H Euroleague ετοίμασε ένα βίντεο για τον τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενώντας μάλιστα δηλώσεις και του Γιάννη Σφαιρόπουλου.


Έχουν απομείνει μόλις λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ .
Μαδρίτης και η Εuroleague ετοίμασε ένα βίντεο για την ανάλυση του αγώνα με δηλώσεις των δύο προπονητών.
Ο τεχνικός των ευθρολεύκων, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε ότι «ο Σπανούλης είναι ο αρχηγός μας και έχει τον χαρακτήρα αυτόν και το μέταλλο μέσα του που μαζί με τρείς άλλους Έλληνες παίκτες είναι μαζί τα τελευταία χρόνια στην ομάδα, τον Πρίντεζη, τον Σλούκα και τον Μάντζαρη, και φυσικά μαζί με τους πιο νέους, όπως τον Παπαπέτρου και τον Αγραβάνη αλλά και τους Αμερικανούς που δίνουν την εμπειρία τους και την προσωπικότητά τους στο παιχνίδι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το απόλυτο φαβορί. Χτίστηκαν για να κερδίσουν το τρόπαιο καθώς το προσπαθούν πολλά χρόνια. Είναι το απόλυτο φαβορί καθώς παίζουν στην έδρα τους μπροστά στους φιλάθλους τους.
Εμείς πιστεύουμε στη δουλειά μας. Όλο το χρόνο δουλεύαμε για να μπορέσουμε να φτάσουμε ως εδώ. Δε θα κάνουμε κάτι διαφορετικό από ότι κάναμε όλη την προηγούμενη σεζόν».




Δείτε το βίντεο: -





ΠΗΓΗ http://www.sdna.gr


Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728