5 μέρες – 500 άτομα – 500πλάσια καλά για το αγαπημένο μας άθλημα... - Δελτίο Τύπου Νο 6 / 1ο Διεθνές Τουρνουά Μικρών Ηλικιών 2015 Τρίκαλα

Δελτίο Τύπου Νο 6

1ο Διεθνές Τουρνουά Μικρών Ηλικιών 2015 Τρίκαλα

Χθες στην πόλη των Τρικάλων πραγματοποιήθηκες η συνέντευξη τύπου για το 1ο Διεθνές Τουρνουά μικρών ηλικιών 2015 και ειπώθηκαν τα κάτωθι : .



Αφού σας ευχαριστήσουμε για το μεγάλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον που δείχνετε απέναντι σε τέτοιες αθλητικές δράσεις θα σας ανακοινώσω την ίδρυση μιας νέας εταιρείας που θα ασχολείται με το αγαπημένο μας άθλημα πριν μπούμε στο σημερινό θέμα του 1ου Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Μικρών Ηλικιών Τρικάλων.

Ιδρύεται στα Τρίκαλα μια ιδιωτικής και συλλογικής μορφής εταιρεία με το διακριτικό τίτλο Stars A.O.T. με χαρακτηριστικό το κυανέρυθρο χρώμα.


Οι δράσεις του Stars A.O.T. θα είναι σε βασικές γραμμές:

1) Ατομική βελτίωση αθλητών μπάσκετ (Υπεύθυνος: Γιώργος Κουρμέτζας).

2) Εκπροσώπηση αθλητών & προπονητών μπάσκετ (Υπεύθυνος: Κώστας Σκρέτας).

3) Σχεδιασμός και υλοποίηση σε σύντομο χρονικό διάστημα πρότυπης ακαδημίας ανάπτυξης του μπάσκετ με τη δημιουργία ακαδημίας, ελπίζουμε, σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις.

Ο φίλος Σάκης Δέλιος , ψυχή του site coachbasketball.gr, μας πρότεινε πριν από καιρό την διεξαγωγή ενός μεγάλου Διεθνούς Τουρνουά και σε συνεργασία μαζί του σκεφτήκαμε να το υλοποιήσουμε στην μπασκετούπολη, την πόλη των Τρικάλων. Όπως λέει και το σύνθημα στο πανό που υπάρχει πίσω μας, 5 μέρες – 500 άτομα – 500πλάσια έσοδα για την πόλη – 500πλάσια καλά για το αγαπημένο μας άθλημα.|


Προτού δώσω τον λόγο στους υπολοίπους θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη για την μεγάλη βοήθειά του στην διεξαγωγή του Τουρνουά, τον Δήμο Τρικκαίων και ειδικότερα την Αντιδήμαρχο κα. Μητσιάδη για την παραχώρηση των γηπέδων αλλά και τη γενικότερη βοήθειά τους στο Τουρνουά.
Επίσης Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του συλλόγου Ο.Κ. Πελασγοί γιατί είναι ο φορέας υλοποίησης του Τουρνουά.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διαιτητές μπάσκετ Τρικάλων και τους κριτές μπάσκετ Τρικάλων για την μεγάλη τους βοήθεια ως προς την κοστολόγηση των υπηρεσιών τους. Μην ξεχνάμε ότι σε καθημερινή βάση θα γίνονται από 12 έως 20 αγώνες στα δυο κλειστά γυμναστήρια.
Πιστεύω ότι και μόνο το γεγονός της παρουσίας της Σέρβικης Ακαδημίας Kris-Kros, άμεση συνεργάτης της Partizan Βελιγραδίου είναι σημαντικότατη για την φήμη του 1ου Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Μικρών Ηλικιών Τρικάλων.


Με εκτίμηση,
Δέλιος Σάκης - Σκρέτας Κων/νος - Κουρμέτζας Γεώργιος



Υ.Σ: Θα πραγματοποιηθεί το « 1ο Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης CoachBasketball μικρών ηλικιών (8-10) ετών. Ημέρες διεξαγωγής οι Μ. Δευτέρα 06/04/15 – Μ. Τρίτη 07/04/2015 – Μ. Τετάρτη 08/04/2015…

Αναλυτικά

Μ. Δευτέρα 06/04/2015 ( Ειδικοί επιστήμονες , συνεργάτες του CoachBasketball) – ( Θα είναι ανοιχτή προς όλους όσους θέλουν να την παρακολουθήσουν , δεν θα υπάρχει κόστος συμμετοχής )

Μήτσιού Φρόσω Αθλητική Ψυχολόγος με θέμα « Mental Training» σε προπονητές και γονείς …

Λάμπρής Κωνσταντίνος Αθλητικός Διατροφολόγος με θέμα « Διατροφή στην μικρή ηλικία»

Μ. Τρίτη 07/04/2015

Σάκης Δέλιος με θέμα « Επίδειξη προπόνησης τμήματος 10 ετών βασιζόμενη στο ασκησιολόγιο του Coachbasketball το γνωστό Total Basketball Development … Η συγκεκριμένη προπόνηση θα δοθεί στους παραβρισκόμενους προπονητές …

Ράντε Γκεοργκέφκι με θέμα « Η ντρίμπλα στην ηλικία 8 – 10 ετών ( Ασκησιολόγιο)»

Μ. Τετάρτη 08/04/2015

Βλαντό Ιλιτς με θέμα « Το σουτ στην ηλικία 8-10 ετών ( Ασκησιολόγιο) »

Ράντε Γκεοργκέφσκι με θέμα « Η πάσα στην ηλικία 8-10 ετών ( Ασκησιολόγιο) »

Οι ώρες του ανωτέρω σεμιναρίου και ο τόπος διεξαγωγής θα σας γνωστοποιηθεί με νεότερο Δελτίο Τύπου …



CoachBasketball








Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728