Προπονητικός Σχεδιασμός Βελτίωσης Αθλητικής Απόδοσης - Σεμινάριο

 
14/02/2015
* με δυνατότητα διαδυκτιακής παρακολούθησης
Για 1η φορά στην Ελλάδα η Ακαδημία του Εργομετρικού Κέντρου Διατροφής & Άσκησης Peak Performance   δημιούργησε για εσάς..
το νέο εκπαιδευτικό κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων.
 Προπονητικός Σχεδιασμός Βελτίωσης Αθλητικής Απόδοσης, βάση των κατευθυντήριων οδηγιών του Αμερικάνικου Οργανισμού Δύναμής & Φυσικής Κατάστασης (NSCA), της Εθνικής Ακαδημίας Αθλητιατρικής (NASM) των ΗΠΑ και της “Διεθνούς Κοινότητας Αθλητικής Διατροφής” (ISSN) των ΗΠΑ.
    Πρόγραμμα Διαλέξεων    
               
                   
Πληροφορίες
   Στη σημερινή εποχή επικρατεί μεγάλη σύγχυση σχετικά με το πιο είναι το καταλληλότερο πρόγραμμα που θα οδηγήσει ασκούμενους και αθλητές με ασφάλεια σε βελτίωση της αθλητικής απόδοσης. Αρκετοί προπονητές εφαρμόζουν νέες μεθόδους που πολλές φορές  δεν είναι οι καταλληλότερες για τη βελτίωση των αθλητών τους.
   Στο συγκεκριμένο  εκπαιδευτικό κύκλο παρέχονται τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα των μεγαλύτερων εκπαιδευτικών φορέων με ένα και μοναδικό σκοπό, τη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης.
   Σκοπός του σεμιναρίου αυτού, είναι να δοθούν οι κατάλληλες απαντήσεις σχετικά με τη δομή, συνταγογράφηση και σχεδιασμό του προπονητικού προγράμματος, ώστε με τη λήξη του εκπαιδευτικού κύκλου να μπορείτε με ασφάλεια να σχεδιάζετε ένα εξατομικευμένο προπονητικό πρόγραμμα βελτίωσης της αθλητικής απόδοσης!
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε:
     Γυμναστές, Προπονητές, Personal Trainers, Αθλητές, Εργοφυσιολόγους, Φοιτητές, Διατροφολόγους, Διαιτολόγους, Φυσικοθεραπευτές, Αθλίατρους, Επαγγελματίες υγείας και άτομα με γενικότερο ενδιαφέρον στην Άσκηση.
Θεματικές Ενότητες:
   Οι θεματικές ενότητες που θα αναλυθούν στο νέο εκπαιδευτικό κύκλο είναι οι ακόλουθες:
  • Εισαγωγή στη Φυσιολογία, Κινησιολογία και Βιοχημεία της Άσκησης
  • Μέθοδοι Εργομετρικής και Μεταβολικής Αξιολόγησης
  • Εργομετρική Αξιολόγηση σε Επαγγελματία Αθλητή (εντός Εργομετρικού Κέντρου)
  • Προπόνηση Βελτίωσης Αερόβιας Ικανότητας
  • Προπόνηση Ευλυγισίας, Ιδιοδεκτικότητας και Ισορροπίας
  • Προπόνηση Μεγιστοποίησης Μυϊκής Δύναμης, Υπερτροφίας και Ισχύος
  • Πλειομετρική Προπόνηση
  • Προπόνηση Βελτίωσης Ταχύτητας, Ευκινησίας, Εκρηκτικότητας
  • Πρόγραμμα Περιοδισμού ανά Αγωνιστική Περίοδο
  • Ζωντανά Περιστατικά με Επαγγελματίες Αθλητές
  • Σχεδιασμός Προπονητικού Προγράμματος Βελτίωσης Αθλητικής Απόδοσης
  • Ψυχολογικές Τεχνικές Ενίσχυσης της Αθλητικής Απόδοσης
  • Πρόληψη, Αξιολόγηση  και Αποκατάσταση Τραυματισμών
  • Διατροφή για Βελτίωση της Αθλητικής Απόδοσης
  • Εργογόνα Βοηθήματα      
Βασική προϋπόθεση παρακολούθησης του Σεμιναρίου η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
Εξετάσεις
   Εφόσον ολοκληρωθούν οι θεματικές ενότητες, θα ακολουθήσουν εξετάσεις με το σύστημα της πολλαπλής επιλογής και οι επιτυχόντες θα λάβουν βεβαίωση επιτυχής παρακολούθησης, υπογεγραμμένη από τον επιστημονικά υπεύθυνο του Σεμιναρίου.
Εκπαιδευτικό υλικό
  Όλοι οι σπουδαστές θα λάβουν σημειωματάριο και ξενόγλωσα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή.
Κόστος Σεμιναρίου
  Ενημερωθείτε για το κόστος του Σεμιναρίου καθώς και για τους τρόπους καταβολής των διδάκτρων.
Κόστος
                                
   * Στις άνωθεν τιμές δεν συμπεριλαμβανεται ο ΦΠΑ
   * Για γκρούπ άνω των 2 ατόμων υπάρχει ειδική τιμή

 Εγγραφές 
   Για να λάβετε την αίτηση εγγραφής μπορείτε να αποστείλετε το e-mail σας στην ακόλουθη διεύθυνσηinfo@peakperformance.gr 
 Τρόποι Καταβολής Διδάκτρων
   Για τους τρόπους καταβολής των διδάκτρων πατήστε εδώ...
 Τόπος Διεξαγωγής 
    Ο  νέος κύκλος επιμορφωτικών σεμιναρίων θα διεξαχθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο διεξαγωγής εκπαιδευτικών σεμιναρίων του σύγχρονου εκπαιδευτηρίου ξένων  γλωσσών PLUSSTUDIES Τσοπάνογλου στο Περιστέρι, 200μ. από τη στάση του Μετρό Περιστερίου, οδός Β. Αλεξάνδρου 88 & Επιδαύρου 34.                   
 
  Πληροφορίες
    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο κινητό τηλέφωνο: 6945361262 ή στο e-mail: info@peakperformance.gr
    Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Διαβάστε συνεντέυξεις μελών που παρακολούθησαν τους προηγούμενους κύκλους επιμορφωτικών σεμιναρίων 
Για ποιο λόγο επιλέξατε το συγκεκριμένο κύκλο σεμιναρίων;
Δυστυχώς, η ενημέρωση και η εκπαίδευση πάνω στον κλάδο της αθλητικής διατροφής από τη σχολή που έχω αποφοιτήσει είναι ελάχιστη, οπότε δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω επαγγελματικά στις διατροφικές απαιτήσεις που έχει κάποιος αθλητής. Έτσι, αποφάσισα να παρακολουθήσω αυτό το σεμινάριο για να εμβαθύνω τις γνώσεις μου στην αθλητική διατροφή, ώστε την επόμενη φορά που κάποιος αθλητής ή ασκούμενος ζητήσει διατροφή για βελτίωση της απόδοσής ή της σύστασης σώματος, να είμαι σε θέση να τον αντιμετωπίσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ελεάνα Διαμαντοπούλου
Τι αποκομίστε από τον 1ο  επιμορφωτικό κύκλο σεμιναρίων Αθλητικής Διατροφής του επιστημονικού κέντρου Peak Performance;
Ως διαιτολόγος, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τον τομέα της Αθλητικής Διατροφής και να αντιληφθώ τον ουσιαστικό ρόλο της στην απόδοση των αθλητών. Το περιεχόμενο των παρουσιάσεων ήταν πάντα βασισμένο στα συμπεράσματα νέων ερευνών, κάτι πολύ σημαντικό δεδομένου ότι είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη επιστήμη. Νέες γνώσεις που απέκτησα είχαν σχέση με: α) τη ποιότητα των γευμάτων ανάλογα με τον τύπο της άσκησης, β) το χρόνο λήψης του γεύματος, γ) τη χρήση ή την αποφυγή συμπληρωμάτων διατροφής κ.ά.
Αναστασία Παπαδημητρίου
Θα προτείνατε σε άτομα που ασχολούνται με τον ευρύτερο τομέα της Αθλητικής Διατροφής να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό κύκλο;
Ανεπιφύλακτα!! Η αλήθεια είναι ότι ήμουν επιφυλακτική δεδομένου του ότι έχω σπουδάσει και Ελλάδα και Αμερική. Δεδομένου λοιπόν ότι έχω πάρει το master  μου στις ΗΠΑ, περίμενα να βρω ένα απλό επίπεδο επιμόρφωσης. Διαψεύστηκα απλά!!! Οι κύριοι που το οργάνωσαν ήταν επαγγελματίες τόσο ως προς την οργάνωση, όσο και προς την κατάρτιση. Ο Κύριος Δουληγέρης και ο Κύριος Κλειάσιος με βαθιές γνώσεις, υπομονή, συνέπεια και κυρίως μεράκι μας έκαναν όλους λίγο καλύτερους και τελειώσαμε το σεμινάριο πιο ‘’πλούσιοι’’ απ’ ότι το αρχίσαμε. Όποιος θέλει να μάθει περί αθλητικής διατροφής το μόνο που έχει να κάνει είναι να συμμετέχει σ’ ένα από τα καλύτερα ελληνικά σεμινάρια!!!
Ζωή Δημητρίου, MSc
   Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 6945361262 ή στο E-mail: info@peakperformance.gr

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728