Δελτίο Τύπου – Εκπτωτικό κουπόνι 10% σε συμπληρώματα διατροφής «Gold Touch Nutrition»








Καλώς ορίζουμε στην Νο1 προπονητική σελίδα στην Ελλάδος (www.coachbasketball.gr) (CB), την εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής «Gold Touch Nutrition» .



Τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι ελεγμένα από τον E.F.S.A, οι πρωτεΐνες είναι βιολογικές παραγωγής. Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη ύλη το γάλα προέρχεται από αγελάδες που τρέφονται με βιολογικό χορτάρι και χωρίς ορμόνες.

Όλα τα προϊόντα της Cold Touch Nutrition είναι Doping free , δεν περιέχουν απαγορευμένες ουσίες !

Υπάρχουν εξαιρετικές γεύσεις στην Cold Touch Nutrition τις οποίες η εταιρεία «έδεσε» μόνο με πρωτεΐνη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, δεξτρόζης ή μαλτοδεξτρόζης όπως κάνουν τα περισσότερα αντίστοιχα προϊόντα που υπάρχουν σήμερα. Επίσης μπορείτε να απολαύατε γεύσεις όπως Nutella, KitKat, Toblerone, Bounty, Kinder Bueno, Snickers, Ferrero Rocher – Oreo Cookie …

To Coach Basketball πάντα ψάχνει το καλύτερο για τους αναγνώστες του, έτσι στα πλαίσια της συνεργασίας με την Cold Touch Nutrition προσφέρουμε εκπτωτικό κουπόνι 10% σε οποιαδήποτε παραγγελία γίνει στο www.bodystore.gr με τα ακόλουθα βήματα

Α) Επιλογή προϊόντος ή προϊόντων

Β) Αγορά

Γ) Ταμείο

Δ) Στο πλαίσιο που λέει έκπτωση συμπληρώνετε τον κωδικό : BD10 και έχετε αυτόματα 10% έκπτωση !

Επίσης μπορείτε να κάνετε εγγραφή στη σελίδα του www.bodystore.gr... 


Σελίδα : goldtouchnutrition


CoachBasketball












Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728