Απλά το καλύτερο αθλητικό κατάστημα , EUROPE SPORTS ...







Το coachbasketball σας παρουσιάζει την εταιρεία EUROPE SPORTS... Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι χορηγός μας σε  αθλητικά προιόντα   Nike - Jordan στην σελίδα μας ... 


EUROPE SPORTS το καλύτερο αθλητικό κατάστημα στην Ελλάδα ... 

Ευχαριστούμε  EUROPE SPORTS , ευχαριστούμε Αντώνη ... 
 


Λίγα λόγια για την συγκεκριμένη εταιρεία

Η εταιρεία EUROPE SPORTS σας καλωσορίζει στο νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα. Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 1987 και φέρνει συνεχώς κοντά σας τις πιο επώνυμες μάρκες αθλητικών παπουτσιών.


Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε μία σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη προσφέροντάς του.

α)Τις τελευταίες collections

β)Συνεχείς προσφορές

γ)Σωστή εξυπηρέτηση και αξιοπιστία

δ)Οικονομικότερες τιμές

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να αγοράσετε αθλητικά παπούτσια των πιο αναγνωρίσιμων εταιριών στο χώρο NIKE, REEBOK ,ASICS TA ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ

Δέσμευσή μας είναι η καθημερινή προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών μας, η τακτική ανανέωση των προϊόντων μας και η ενημέρωσή μας για τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Τα αθλητικά μας παπούτσια επιλέγονται με πολύ προσοχή έτσι ώστε να προσφέρουν την καλύτερη εργονομία και άνεση για όσους αθλούνται και ανάλογη αισθητική για όσους πιστεύουν ότι τα αθλητικά παπούτσια αποτελούν μέρος της προσωπικής τους εμφάνισης.

Παραμένουμε πιστοί στους αρχικούς μας στόχους ( ποιότητα, αξιοπιστία και ανταγωνιστικές τιμές) και συνεχίζουμε δυναμικά έχοντας εσάς στο πλάι μας.



Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια.


Η Εταιρία μας, δίνει μεγάλη σημασία στις παρατηρήσεις των πελατών του. Δεχόμαστε ευχαρίστως κάθε κριτική από τους πελάτες ακούμε τα πάντα με προσοχή και απαντάμε σε όλους.

Για προϊόντα που δεν βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να τα ζητήσετε με e-mail sales@europesports.eu ή τηλεφωνικά 9:00 πμ με 17:00 μμ στo Τηλ.. 2410 530644 ή

Επικοινωνήστε μαζί μας στις παρακάτω διευθύνσεις :

Το κατάστημά μας: info@europesports.eu

Τμήμα Παραγγελιών: sales@europesports.eu

Τμήμα Επιστροφών Προϊόντων: returns@europesports.eu


Τμήμα Επικοινωνίας

Τηλ. : 2410-530 644


Fax. : 2410-530 644

e-mail : info@europesports.eu

europesports.eu       


facebook.com/europesports

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!



Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728