Διεθνές καλοκαιρινό camp μπάσκετ στην Νορβηγία/ Προμηθέας Πάτρας









                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Σ.Π. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 


Ο Προμηθέας Πατρών θα διοργανώσει διεθνές καλοκαιρινό camp μπάσκετ στην Νορβηγία, στις ημερομηνίες 21 έως 28 Ιουνίου 2014, με σκοπό την διδαχή των μυστικών του αθλήματος σε .
μικρούς Νορβηγούς αθλητές ηλικίας 12 έως 16 ετών. Για τις ανάγκες του camp θα μεταβούν στην Νορβηγία ο συντονιστής του camp Θανάσης Σουφλιάς και ο προπονητής των υποδομών του Προμηθέα Νίκος Νάκης. Επίσης ο Προμηθέας θα διοργανώσει για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Promitheas International Basketball Camp στην Πάτρα, σε συνεργασία με την ακαδημία μπάσκετ Nessoden Idrettsforening της Νορβηγίας, για παιδιά ηλικίας 8 έως 16 ετών, στις ημερομηνίες 28 Ιουλίου έως και την 1η Αυγούστου 2014. Σκοπός αυτού του καλοκαιρινού προγράμματος για νέα παιδιά, είναι η εκμάθηση και η συναναστροφή με παιδιά διαφορετικής κουλτούρας, ο ευγενής συναγωνισμός, η έννοια της συνεργασίας και η δημιουργία νέας φιλίας, μέσα από το παιχνίδι και την ομαδική προσπάθεια αποκτώντας εμπειρίες που θα τους συντροφεύουν για όλη τους τη ζωή. Στο camp θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι Έλληνες προπονητές, παιδιά από τις υποδομές του Προμηθέα και μικροί αθλητές από την ευρύτερη περιοχή. Υπεύθυνος του προπονητικού team θα είναι ο Κωνσταντίνος Ντούβας ενώ τον ρόλο του συντονισμού έχει αναλάβει ο Θανάσης Σουφλιάς και ο Τάσος Χρυσανθόπουλος.


Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στα  social media και στηρίξτε την προσπάθεια μας H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728