NCAA και «αιώνιοι» για Τσαλμπούρη! (vid)







Στα 18 του χρόνια βλέπει τον κόσμο από 215 εκατοστά έχοντας άριστη τεχνική για την ηλικία του. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαλμπούρη, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, προκειμένου να αγωνιστεί στο NCAA, καθώς ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον γι’ αυτόν το Temple και το Davidson, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα του «sportando.net» με το μέλλον του νεαρού να προβλέπεται λαμπρό. Μάλιστα το δημοσίευμα κάνει λόγο και για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που… καλοβλέπουν τον νεαρό ψηλό για το μέλλον. Εξάλλου, οι «αιώνιοι» (και ειδικά ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια) «κοιτάνε» συχνά πυκνά να… ψαρέψουν ελληνόπουλα με ταλέντο, που αργότερα θα πρωταγωνιστήσουν και απ’ ότι φαίνεται ο Τσαλμπούρης είναι ένας από αυτούς.

Ο rising star του μπάσκετ της Κατερίνης (αγωνίζεται στον Πιερικό Αρχέλαο φέτος στη Β’ Εθνική) γεννήθηκε στις 22/06/1996 στη Βέροια και μεγάλωσε στον Κολινδρο. Το μπασκετικό γονίδιο είναι μέσα του, καθώς ο πατέρας του, Κώστας Τσαλμπούρης, ήταν παλαιότερα παίκτης και πλέον προπονητής στα τμήματα υποδομής του Πιερικού Αρχελάου. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο πως ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία μόλις 5 ετών.



Πηγή: Basketblog-
Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στο google+ και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728