Το συγκινητικό καλάθι του Μπο Χάουελ (vid)


Ένα βίντεο που παρουσιάζει το ένα και μοναδικό καλάθι ενός πιτσιρικά από την Καλιφόρνια έχει αρχίσει να κάνει τον γύρο του κόσμου προκαλώντας ρίγος συγκίνησης.
Μα δεν πρόκειται για ένα απλό καλάθι, ούτε για έναν απλό πιτσιρικά, που απλά παίζει μπάσκετ, αλλά για κάτι πολύ σπουδαίο και σπάνιο…

Ο μικρός λέγεται Μπο Χάουελ και πάσχει από αυτισμό. Η ομάδα του, Τρίνιτι Κλάσικαλ Ακάντεμι, τον έχει δηλώσει στο ρόστερ της, αλλά όλη τη χρονιά δεν είχε σκοράρει ούτε ένα καλάθι.

Η Τρίνιτι, ομάδα από τη Σάντα Κλαρίτα, προηγήθηκε με 23 πόντους και απέμενε λιγότερο από ένα λεπτό για τη λήξη της αναμέτρησης με το Ντέζερτ Τσάπελ Χάι Σκουλ από το Παλμ Σπρινγκς. Ο προπονητής του, λοιπόν, τον ρίχνει στο παρκέ, αλλά οι δύο προσπάθειες που επιχείρησε δεν βρήκαν στόχο.

Το Ντέζερτ Τσάπελ παίρνει το ριμπαόυντ και ο προπονητής του καλεί τάιμ άουτ. Μόλις επέστρεψαν στο παρκέ οι δύο ομάδες, συνέβη ένα γεγονός που λυγίζει και... σίδερα. Οι αντίπαλοι του Τρίνιτι πήραν σχεδόν από το χέρι τον Χάουελ και τον βοήθησαν να πετύχει το πρώτο καλάθι του. Οι πανηγυρισμοί του πιτσιρικά είναι όλα τα λεφτά!

Το βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικά πολύ «δυνατό»:



Σαν coachbasketball σας λέμε  

" Η χαρά δεν είναι στα πράγματα. Είναι μέσα μας." 

Πηγή: www.basketblog.gr
Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στο google+ και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728