Ολοκληρώθηκε το 1o Σεμινάριο Αθλητικής Διατροφής (βίντεο)

Αγαπητοί φίλοι και μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι το 1ο Σεμινάριο Αθλητικής Διατροφής, που διοργανώσαμε στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Κοινότητας Αθλητικής Διατροφής των ΗΠΑ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.


Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου και κυρίως τους εισηγητές του Σεμιναρίου, George NeroutsosHelena Botonaki, και Giannis Arnaoutis για την άψογη συνεργασία τους, καθώς και τον Panagiotis Kleiasios, διότι η συμβολή του έδωσε μια “ξεχωριστή διάσταση” στο σεμινάριο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον αγαπητό φίλο, συνάδελφο και συνεργάτη Sakis Starentzis για τη στήριξη του στο ξεκίνημα της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας αλλά και για την πολύτιμη βοήθεια του στην προώθηση και προβολή του σεμιναρίου.

Θερμές ευχαριστίες, στον αγαπητό φίλο και συνεργάτηParaskevas Papachristos για τις καινοτόμες ιδέες, οργάνωση και προβολή όλου του πρότζεκτ της Αθλητικής Διατροφής.

Πολλές ευχαριστίες στο Νίκο Δουνη για τη συνεχή στήριξη, καθοδήγηση και προβολή του σεμιναρίου.

Παραθέτω πολλές ευχαριστίες στο Grigoris Skoularikis, για τη πολύτιμη βοήθειά του στην προβολή και διάδοση του σεμιναρίου.

Μεγάλες ευχαριστίες σε όλες τι ειδησεογραφικές σελίδες ενημέρωσης του κοινου, ALL ABOUT BASKETBALL COACHING IN GREECEMednutritionDouleutarasStivoZ.gr Athletics Portal,fitnesspulse.gr - Ο παλμός του fitness, runningnews.gr, για την προβολή του σεμινάριου και πάρα πολλές ευχαριστίες σε όλα τα άτομα που δούλεψαν σκληρά για την υλοποίηση του Σεμιναρίου.

Μα πάνω απ΄όλα, πολλές ευχαριστίες σε όσα άτομα μας εμπιστευθήκαν και με την παρουσία τους κατέστησαν δυνατή την υλοποίηση του 1ου Σεμιναρίου Αθλητικής Διατροφής.

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!

Ακολουθεί ένα μικρό βίντεο με διάφορα στιγμιότυπα από το Σεμινάριο Αθλητικής Διατροφής.

Μείνετε μαζί μας συντονισμένοι, πολύ σύντομα ακολουθεί 2ος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και νέες εξελίξεις…

Με εκτίμηση,

Αθανάσιος Δουληγέρης MSc, CISSN
Ιδρυτής “Peak Performance’’
www.peakperformance.gr



Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στο google+ και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...!!!











Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728