Τι λένε οι άλλοι για τον Νίκο Γκάλη ....






«Δεν περίμενα ότι θα υπήρχε ένας τόσο καλός παίχτης στην Ευρώπη». Μάικλ Τζόρνταν (Ο μεγαλύτερος μπασκεμπολίστας όλων των εποχών)

«Αν εγώ είμαι ο γιος του Διαβόλου, τότε ο Γκάλης είναι ο ίδιος ο Διάβολος». .Ντράζεν Πέτροβιτς (Παίκτης της εθνικής Γιουγκοσλαβίας και του NBA).


«Είπα στους παίκτες μου πως θα μαρκάραμε τους 4 παίκτες του ΑΡΗ και κάναμε τα σχέδια μας. Για τον Γκάλη κάναμε την προσευχή μας». Bόιτσεκ Kραϊόφσκι (Προπονητής της Λεχ Πόζναν)

«Ξέρω έναν τρόπο να σταματήσουμε τον Γκάλη: να τον κλειδώσουμε στο ξενοδοχείο!». Pουντ Xαρεβάιν (Προπονητής Εθνικής Ολλανδίας).


«Τον θαυμάζω. Όταν παίζει ένας εναντίον ενός, δεν υπάρχει τρόπος να τον σταματήσεις. Ποτέ δεν μπορούσα φανταστώ ότι υπάρχει ένα παίκτης, που θα μπορούσε να νικήσει μόνος του την Σοβιετική Ένωση». Σεργκέι Μπέλοφ (Παίκτης της Σοβιετικής Ένωσης)

«O Nτράζεν είναι αδερφός μου, αλλά για καλύτερο αθλητή του 1987 ψήφισα τον Γκάλη». Aλεξάντερ Πέτροβιτς (προπονητής)

«Ο Γκάλης είναι ο παίκτης του 21ου αιώνα. Του βγάζω το καπέλο». Αλεξάντερ Γκομέλσκι (Προπονητής της εθνικής ομάδας της Σοβιετικής Ένωσης)

«Αν ο Γκάλης θέλει να βάλει καλάθι, θα το βάλει όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος». Άρβιντας Σαμπόνις (Λιθουανός παίκτης της εθνικής της Σοβιετικής Ένωσης και του NBA)

Όντι Νόρις (παλαίμαχος αμερικανός καλαθοσφαιριστής): «Έχω δει πολλούς παίχτες στην καριέρα μου, αλλά αυτά που κάνει ο Γκάλης στο παρκέ, μόνο δύο ή τρεις παίχτες μπορούν να τα κάνουν»

«Είδα τον Γκάλη να κάνει πράγματα, που δεν γινόταν ούτε στους Λέικερς και τους Σέλτικς». .Μπομπ Μάκαντου (Παίκτης του ΝΒΑ και του ιταλικού πρωταθλήματος)

Γιώργος Αμερικάνος (παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής): «Ο άνθρωπος είναι κομπιούτερ! Αν έπαιζε μαζί μας στην ΑΕΚ του '60 θα ήμασταν αήττητοι»

Βασίλης Γκούμας (παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής): «Αν παίζαμε μαζί θα σκοράραμε 300 πόντους σε κάθε παιχνίδι»

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...

https://www.facebook.com/BASKETBALL.COACHES

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728