Διεθνές Σεμινάριο Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στο Πέζαρο Ιταλίας 28-29-30 Ιουνίου

Σε συνεργασία με την αθλητική εταιρεία του Giorgio Gandolfi και τον Σύνδεσμο Προπονητών Ιταλίας, σας ανακοινώνω τη διοργάνωση του Διεθνούς Σεμιναρίου Καλαθοσφαίρισης που θα γίνει στη πόλη του Πέζαρο, 28 - 29 και 30 Ιουνίου 2013.

Στο σεμινάριο ομιλητές θα είναι οι εξής:



Lawrence Frank
Προπονητής στο NBA με τους Detroit Pistons, New Jersey Nets και βοηθός προπονητής στους Boston Celtics.

Mike Dunlap
Προπονητής στο NBA με τους Charlotte Bobcats. Έχει επίσης εργαστεί ως πρώτος προπονητής στο πανεπιστήμιο του St. John's και στο πανεπιστήμιο του Metro State.

Jasmin Repeša
Προπονητής τηε Eθνικής Κροατίας και της Unicaja.

Holger Geschwindner
Γυμναστής και προσωπικός προπονητής του Dirk Nowitzki. Ανακάλυψε το παίκτη όταν ήταν 16 ετών και από τότε είναι μαζί του.

Frank Vitucci
Προπονητής της Βαρέζε και προπονητής της χρονιάς για το 2012-13 στην Ιταλία.

Meo Sacchetti
Προπονητής της Σάσσαρι.

Οι συνάδελφοι που θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, μπορούν να απευθυνθούν στο σύνδεσμο προπονητών Ιταλίας για επιπλέον πληροφορίες (www.fip.it/cna/).

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 150 euros και τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με το σεμινάριο, προσφέρουν δωμάτια μονοκλινα από 50 έως 90 euros ανάλογα με τις επιλογές του πρωινού ή και του μεσημεριανού γεύματος.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσω τις λεπτομέρειες, σχετικές με το περιεχόμενο των ομιλιών, με το σχεδιασμό και το κόστος του ταξιδιού για όσους προπονητές θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μου.

Σας ευχαριστώ.

Γιάννης Τσουμπρής


Αν θέλετε πατήστ ε LIKE στην επίσημη σελίδα του COACHBASKETBALL.GR
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.....
https://www.facebook.com/BASKETBALL.COACHES

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728