Ζέλικο Ομπράντοβιτς 1st Coach a Winning Team Conference - Μαζί, Κάθε Ένας Πετυχαίνει Πολύ Περισσότερα (Together Everyone Achieves More)

Το θέμα του «1st Coach a Winning Team Conference» είναι ότι «Μαζί, Κάθε Ένας Πετυχαίνει Πολύ Περισσότερα» (Together Everyone Achieves More) και ότι ακόμη και σε περιόδους έντονης αστάθειας και αλλαγών, οι ομάδες έχουν πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες να κερδίζουν και να διαπρέπουν.


Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν σύγχρονες τάσεις και θα συζητηθούν βέλτιστες πρακτικές που σχετίζονται με τη δημιουργία, αποτελεσματική λειτουργία και διοίκηση ομάδων εργασίας σε ένα περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται, επηρεάζεται από διεθνείς εξελίξεις και διανύει περιόδους ανάπτυξης, ύφεσης και ανάκαμψης. Το συνέδριο υπόσχεται στους συμμετέχοντες μια διαφορετική εμπειρία, καθώς συνδέει πρακτικά θέματα διαχείρισης ομάδων σε εταιρικό περιβάλλον, με αντίστοιχα επιτυχημένα μοντέλα από τον αθλητικό χώρο, αποδεικνύοντας ότι ο δρόμος προς την κορυφή είναι σε κάθε περίπτωση δύσκολος, όμως έχει τα ίδια βήματα.

Τα θέματα του συνεδρίου θα καλυφθούν από κορυφαίους διεθνείς αλλά και Έλληνες ομιλητές, οι οποίοι στοχεύουν να εμπνεύσουν, ενθαρρύνουν και κινητοποιήσουν τους συμμετέχοντες παρουσιάζοντας επιτυχημένες προσωπικές εμπειρίες και παραδείγματα, που η εφαρμογή τους τους οδήγησε στην κορυφή του βάθρου στο χώρο δραστηριότητάς τους.

Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται οι κκ. Zelimir Obradovic καιΔημήτρης Ιτούδης, κορυφαίοι προπονητές στην Ευρώπη με πολυάριθμους τίτλους και διακρίσεις, ο κ. Thomas Kronberg, διεθνούς φήμης trainer με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε θέματα coaching και εκπαίδευσης στελεχών, ο κος Παύλος Ευμορφίδης, ιδρυτής της Coco-Mat και «Πολίτης του Κόσμου» καθώς και άλλα ηγετικά πρόσωπα και υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων πολυεθνικών και ελληνικών επιχειρήσεων.

Το συνέδριο απευθύνεται σε Διευθύνοντες Συμβούλους και Γενικούς Διευθυντές, Ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, Ανώτερα και Μεσαία στελέχη που έχουν υπό την ευθύνη τους ομάδες, Project Leaders και Managers, Δ/ντές Προσωπικού, Υπεύθυνους Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού που επιθυμούν την ανάπτυξη και την εξέλιξη των ικανοτήτων τους στις τεχνικές της σύγχρονης διαχείρισης ομάδων και ηγεσίας.

Στόχος του συνεδρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες νέα ερεθίσματα, να αναδείξει τις δεξιότητές τους, να τους παρακινήσει και ενθαρρύνει να εφαρμόσουν πρακτικές και εργαλεία στην καθημερινότητά τους, που θα εξελίξουν τις ομάδες που διοικούν και θα τις οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια επιτυχίας και υπεροχής!


ΠΗΓΗ

Αν το επιθυμείτε πατήστε LIKE στην επίσημη σελίδα του Coachbasketball.gr  στο facebook και στηρίξτε την προσπάθεια μας
H ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..... 
https://www.facebook.com/BASKETBALL.COACHES 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728