Καθήλωσε το Τοπικό Σεμινάριο στο Ναύπλιο




Άκρως επιτυχημένο και με μεγάλη συμμετοχή προπονητών ακόμα κι από άλλες περιοχές, ήταν το τοπικό σεμινάριο που οργάνωσε ο ΣΕΠΚ στο Ναύπλιο το διήμερο 15-16 Ιουνίου με τη πολύτιμη συμβολή της ΕΣΚΑΚ και του Δήμου Ναυπλίου. Οι Γιώργος Ζευγώλης, Θανάσης Σκουρτόπουλος και Θανάσης Παπαχατζής καθήλωσαν με τις ομιλίες τους, τους συμμετέχοντες.


Την αρχή έκανε την Παρασκευή ο Θανάσης Παπαχατζής, ο οποίος αναφέρθηκε στην "Διδασκαλία της ντρίμπλας στο σύγχρονο μπάσκετ: τα βασικά". Ακολούθησε ο Γιώργος Ζευγώλης με την ομιλία του για "την επίθεση εναντίον MtM". Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να αναλύει την "ανάπτυξη του αιφνιδιασμού και το επιθετικό transition".


Την αυλαία της δεύτερης ημέρας άνοιξε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος που μίλησε για τη "βελτίωση ατομικής τεχνικής ψηλών παικτών", ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Θανάσης Παπαχατζής, ο οποίος σε συνέχεια της πρώτης ομιλίας του αναφέρθηκε στη "διδασκαλία της ντρίμπλας στο σύγχρονο μπάσκετ". Το επιτυχημένο Σεμινάριο έκλεισε με τον Γιώργο Ζευγώλη να αναλύει την "αμυντική τακτική σε ζώνη 3-2, η οποία γίνεται match-up".
   ΠΗΓΗ http://www.sepk.gr

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728