Μην πασχίζεις να γίνεις άνθρωπος επιτυχίας, αλλά άνθρωπος αξίας...


ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ … ΑΠΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ
COACH

Η ιστορία αυτή είναι πραγματική … Εξελίσσετε μέσα στα αποδυτήρια ενός κλειστού γυμναστηρίου με την μυρωδιά του ιδρώτα και της   counter pain …

Λόγια -  άποψη  ενός προπονητή μπάσκετ προς τον παίκτη του …Σημειωτέον ότι η ομάδα του προπονητή έχασε … Οι παίκτες του ήταν απογοητευμένοι , φοβούμενοι ότι θα του πουν losers,  είχαν κάνει όμως  μια καταπληκτική εμφάνιση αλλά το αποτέλεσμα ήταν η ήττα… Η δυστυχία σε όλο της το μεγαλείο…   

« Έλεγε ο προπονητής ότι η νίκη για την ομάδα του δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Είναι το μόνο!»

Σκέψεις παίκτη   «Φαντάσου πόσο δυστυχισμένος ήτανε αυτός ο άνθρωπος, πόσα αδιέξοδα είχε δημιουργήσει μόνος του . Και να πεις ότι δεν είχε κάνει ήττες. Είχε, και μάλιστα αρκετές στην καριέρα του»

Άποψη παίκτη  « Αν λοιπόν νομίζεις ότι η νίκη είναι το πάν, θα κάνεις το πάν για τη νίκη . Θα κλέψεις, θα κοροϊδέψεις, ακόμα και θα εξευτελιστείς» Να ξέρεις ότι καλύτερα να χάσεις έναν αγώνα ή έναν τίτλο παρά την αξιοπρέπεια σου»


ΥΣ: Οι σκέψεις του παίκτη έγιναν  στο σπίτι του με καθαρό μυαλό ….

Η άποψη του παίκτη  τεκμηριώθηκε απέναντι στον εαυτό του όταν κάποια στιγμή ο ίδιος ο προπονητής του τον κορόιδεψε , ό ίδιος ο παίκτης   εξευτελιστικέ ως άτομο με αποτέλεσμα να «κλέψει» (ΝΤΟΜΠΑΡΙΣΤΕΙ …)

Δεν θα σας πω ποιος είναι ο προπονητής διότι δεν έχει καμιά σημασία … 
Ο παίκτης   ακόμα αγωνίζεται για το άθλημα του αγαπά το άθλημα του μπάσκετ …

Το τελευταίο γράμμα της λέξης νίκη είναι το (η) ήτα … 
coachbasketball.gr



Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728