ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3Wins - Στιγμιότυπα από την τελετή λήξης του 1ου Διεθνές τουρνουά ακαδημιών μπάσκετ "Λευκός Πύργος 2012" ( ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ )


ΠΗΓΗ http://3wins.blogspot.com/


Την Παρασκευή (6/1) το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε το 1ο Διεθνές τουρνουά ακαδημιών καλαθοσφαίρισης «Λευκός Πύργος», που διοργάνωσε για πρώτη φορά η 3Wins, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.


Η διοργάνωση διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και οι ομάδες που έλαβαν μέρος σ’ αυτήν, έζησαν μια μοναδική εμπειρία, σ’ ένα μπασκετικό τετραήμερο στην Θεσσαλονίκη. Η συμμετοχή στο τουρνουά ήταν άκρως ικανοποιητική, καθώς άγγιξε τους περίπου 450 εκκολαπτόμενους αθλητές από διάφορες ηλικίες, οι οποίοι πλαισίωσαν 30 ομάδες.

Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα, ανεβάζοντας τον πήχη του τουρνουά, για το οποίο οι εντυπώσεις που άφησε τόσο η οργανωτική επιτροπή, όσο και οι αθλητές ήταν άριστες.


Αμέσως μετά την λήξη των τελικών της Παρασκευής και την ανάδειξη των νικητριών ομάδων στις πέντε ηλικιακές κατηγορίες (1996, 1997, 1998, 1999-00, κορασίδων), ακολούθησε η τελετή λήξης στο ΔΑΚ Ευόσμου, κατά την οποία απονεμήθηκαν έπαθλα στους νικητές, όπως επίσης κύπελλα, διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες.


Ακόμη, η 3Wins την οποία εκπροσωπούν οι Νίκος Μπουντούρης, Νίκος Κατσάλης και Ευριπίδης Καραδανάς, τίμησαν για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό, τους Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκο Χατζηβρέττα, Διονύση Ψωμιάδη και Χρήστο Κωνσταντινίδη. Επίσης, απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Dr Σταύρο Αλευρογιάννη, εκπρόσωπο της εταιρείας Athens Sports Clinic που στάθηκε αρωγός σ’ αυτήν την μεγάλη μπασκετική γιορτή και στον Δήμαρχο Κορδελιού – Ευόσμου Στάθη Λαφαζανίδη, για την συμβολή του στην διοργάνωση, καθώς αυτή διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου.


Κατά την τελετή, απεύθυνε χαιρετισμό ο πρώην διεθνής έλληνας καλαθοσφαιριστής και εκ των διοργανωτών Νίκος Μπουντούρης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν για την άριστη διοργάνωση του τουρνουά, τους χορηγούς (Athens Sports Clinic, Sport24, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, Nova, Γιατροί του Κόσμου), τους αθλητές, συνοδούς και γονείς για την παρουσία τους στο τουρνουά.


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728