Ο πολυσχιδής Σερραίος...


ΠΗΓΗ http://www.basketblog.gr
Του Αλέξανδρου Τρίγκα 
Η αγάπη για το μπάσκετ δεν περιορίζεται και φυσικά δεν μπορεί να επηρεαστεί από την κρίση και τις οικονομικές δυσκολίες. Αυτό που προηγείται όλων είναι το μεράκι και η όρεξη για το άνοιγμα νέων οριζόντων, κάτι το οποίο κάνει και ο Σάκης Δέλιος   (FACEBOOK. ΠΡΟΦΙΛ)  Ο Σερραίος προπονητής έχει εγκατασταθεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια στον Βόλο, όπου έχει ανοίξει τα "ραδιοφωνικά" του φτερά, αφού πέρα από τον αθλητισμό του αρέσει και η επαφή με τον κόσμο μέσω του ραδιοφώνου. 


Έτσι, τα τελευταία 3μιση χρόνια "μαθαίνει" μπάσκετ στους Βολιώτες μέσω της εκπομπής του. "Η εκπομπή ξεκίνησε πριν 3μιση χρόνια ως "Βasketime" αλλά στη συνέχεια μετονομάστηκε σε "Τρίποντο". Ξεκίνησε ως εκπομπή τοπικού χαρακτήρα και είδαμε ότι μέσω του ίντερνετ άρεσε στον κόσμο να ακούει μία εκπομπή με θέμα το μπάσκετ. Το θέμα είναι ότι όταν ξεκινήσαμε δεν υπήρχαν τα κατάλληλα μέσα, κάτι που υπάρχει πλέον" δήλωσε αρχικά ο Σερραίος και συνέχισε: 


"Η εκπομπή γίνεται κανονικά όλο το χρόνο αφού διακόπτεται μόνο για 15 μέρες τον Αύγουστο. Φιλοξενούνται παίκτες και προπονητές είτε από τη Θεσσαλία είτε από την υπόλοιπη Ελλάδα. Απλά θα αναφέρω κάποια ονόματα που έχουμε φιλοξενήσει στην εκπομπή όπως ο Φώτης Κατσικάρης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο Ηλίας Ζούρος και πολλοί άλλοι. Ενώ από παίκτες έχουμε φιλοξενήσει μεταξύ άλλων την Όλγα Χατζηνικολάου, την Αφροδίτη Κοσμά, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, τον Παναγιώτη Λιαδέλη και πολλούς ακόμα. 


Είναι τόσοι πολλοί που είναι αδύνατο να τους θυμηθώ όλους και να τους αναφέρω. Δεν κάνουμε, όμως, καμία διάκριση. Δεν αποκλείουμε παίκτες και προπονητές από τις τοπικές κατηγορίες, το αντίθετο" ενώ αναφέρθηκε και στον επόμενο στόχο που έχει βάλει: "Πλέον στόχος μας είναι η δημιουργία web tv ώστε να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο"   


Η δραστηριότητα του πολυμήχανου Σάκη Δέλιου δεν σταματά εκεί αφού διαχειρίζεται και το μεγαλύτερο σάιτ προπονητικής της χώρας, το coachbasketball.gr το οποίο δημιουργήθηκε, μάλλον, τυχαία, όπως τονίζει και ο ίδιος: "Το σάιτ γεννήθηκε παρέα με τον καλό μου φίλο, Σάκη Σταρέντζη(FACEBOOK. ΠΡΟΦΙΛ) Ήταν ιδέα του Σάκη να υπάρχει μία ιστοσελίδα
προπονητικού χαρακτήρα, κι έτσι δημιουργήθηκε το σάιτ. 


Με την πάροδο του χρόνου είδαμε ότι υπήρχε ανταπόκριση από το κοινό αφού αρκετοί προπονητές μας έστελναν ερωτήματα, τα ερωτήματα έγιναν άρθρα, και τα άρθρα θέματα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 1.300 άρθρα γενικού μπασκετικού περιεχομένου, αν και είμαστε μόλις 1μιση χρόνο στο διαδίκτυο". 


Όσο για το μέλλον; "Είναι υπό κατασκευή καθώς παίρνει τη νέα του μορφή. Στοχεύουμε σε δύο χρόνια να έχουμε φτάσει τα 2.000 άρθρα, ενώ αυτή την περίοδο ξεκινάμε μπουτίκ ρούχων. Γενικά στόχος δικός μου και του Σάκη (Σταρέντζη) είναι να διαδώσουμε το σπορ που αγαπάμε σε όλους και να μοιραζόμαστε διαρκώς ιδέες ώστε να γινόμαστε καλύτεροι πάνω σε αυτό".   


Ο ίδιος συνεχίζει την εκπομπή του και με μότο το "στην αλήθεια κοκκινίζει και ο διάβολος" έχει στόχο να λέει τα πράγματα με το όνομά τους και να μην κάνει δημόσιες σχέσεις, αποδεικνύοντας πως αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα είναι το πάθος γι αυτό που κάνει…

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728