Olympia Basketball Camp 2011

 Η μπασκετική περιπέτεια του o.b.c. ακριβώς δίπλα στο λίκνο του παγκόσμιου αθλητισμού και πολιτισμού , έριξε αυλαία μεσα σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα με εκπλήξεις απονομές και τιμητικές διακρίσεις .
Ο head coach του Παγκρατίου , Τάκης Καλατζης , τις δύο τελευταίες μέρες δίδαξε προσφέροντας  στους campers  πολύτιμες εμπειρίες και μυστικά , που σίγουρα θα τους βοηθήσουν στην αθλητική τους εξέλιξη .
Η έκπληξη για τα παιδιά ήταν η παρουσία του διεθνή καλαθοσφαιριστή Βλάντο Γιάνκοβιτς την τελευταία μέρα του καμπ  , ο Βλάντο γεματος όρεξη έδωσε τα διαπιστευτήρια του , σαν αθλητική προσωπικότητα , και μιλώντας στα παιδιά αναφέρθηκε στην ζωή ενός επαγγελματία καλαθοσφαιριστή , αλλά και στις ιδιαίτερες αξίες που  προσφέρει  ο αθλητισμός .
Ο Βλάντο , επαιξε , έδειξε ασκήσεις στα παιδιά φωτογραφήθηκε και υπέγραψε πολλές δεκάδες t-shirts του καμπ .
Η τελετή λήξης του Olympia basketball camp , έγινε με καθε επισημότητα , στο  πολιτιστικό κέντρο  του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας .
Τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας στην εκδήλωση , αντιπροσώπευσε ο αντιδήμαρχος Κος Γιαννακοπουλος Π. , και ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Κος Παπαιωάννου , οι οποίοι χαιρέτισαν την διοργάνωση και απένειμαν μαζί με τον αθλητή Β.Γιάνκοβιτς τα διπλώματα συμμετοχής και τις τιμητικές διακρίσεις στους αθλητές και τις αθλήτριες του o.b.c.
 Aκολούθησε το πρώτο ‘obc full moon pool party’ , στο  οποίο , τα παιδιά παρέα με τον Βλαντο , διασκέδασαν με πολλές βραδινές βουτιές και χορό .
Το  Olympia basketball camp / drillz and skillz a.b.t. , που  για πρώτη χρονιά διοργανώθηκε  στο Αdventureland camp , στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα , αποδυκνείοντας οτι το obc , και η Αρχαία Ολυμπία αποτελούν  έναν απο τους ιδανικότερους  μπασκετικούς προορισμούς  κάθε καλοκαίρι . 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728