NBC CAMPS ITALIA 2011








ΠΕΡΙΟΔΟΙ
1η  : 27 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2011 - Pollisportiva Casal Palocco (Ρώμη – Ιταλία) 
2η  : 3 Ιουλίου – 9 Ιουλίου 2011 – Castel Di Sangro  (Λ΄ Άκουιλα – Ιταλία)
3η: 10 Ιουλίου–16 Ιουλίου 2011   Castel Di Sangro (Λ΄ Άκουιλα-Ιταλία) 
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
24-ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΣ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011
NCAA TOUR N.YORK- ATLANTA USA...!!!

Το 1971 ο Fred Crowell οργάνωσε το πρώτο Northwest Basketball Camp. Από τότε, περισσότεροι από 200.000 αθλητές παρακολούθησαν ένα NBC Camp και σήμερα τα NBC Camps είναι από τις
πιο μεγάλες και πιο διάσημες διοργανώσεις αθλητικών κατασκηνώσεων στον κόσμο! Εδώ και
40 χρόνια το NBC με οργανωμένη, μεθοδική και εξειδικευμένη δουλειά στα βασικά του μπάσκετ δημιουργεί στους αθλητές και στις αθλήτριες τις σωστές  βάσεις για τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους. Με οδηγό την εμπειρία της δημιουργίας των καλύτερων basketball camps σε Αμερική & Ευρώπη, την συνεργασία της Nike Sports Camps και την υποστήριξη - καθοδήγηση επίσημων και διακεκριμένων προπονητών Αμερικανικών Κολλεγίων (A Division) και Ευρωπαίων,  και στόχο την εξειδικευμένη προπόνηση του μπάσκετ,  τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας από 8 έως και 18  που θα συμμετάσχουν στο  NBC Camps Italia θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες και να βελτιώσουν δεξιότητες μέσα από ειδικά προγράμματα τεχνικής και φυσικής κατάστασης. Παράλληλα τα NBC Camps Italia δίνουν την δυνατότητα μέσα από την οργανωμένη μετακίνηση των παιδιών στο εξωτερικό να συνδυάσουν την αναψυχή τις διακοπές και την διασκέδαση μαθαίνοντας όχι μόνο ντρίπλα και σουτ αλλά και ότι το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία, η ομαδικότητα, η πίστη σ' ένα σκοπό, η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη.
Επίσης προχωρημένοι αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την περίοδο 10 – 16/07/2011 στο Castel di Sangro για πρώτη φορά φέτος το πρόγραμμα "High Performance" ένα πρόγραμμα ″Ατομικής Βελτίωσης Αθλητών″  στα πρότυπα προετοιμασίας αθλητών για τα Αμερικανικά Κολλέγια όπου παρέχονται οι πλέον εξειδικευμένες γνώσεις που θα τους βοηθήσουν σε σημαντικό βαθμό στην αρτιότερη τεχνική και φυσική τους κατάρτιση. Επιπλέον η επίσκεψη και φέτος αθλητών του NBC Camps Italia στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής την περίοδο 24/07- 06/08/2011και ειδικότερα στη Νέα Υόρκη  και στην Ατλάντα  με σκοπό την διοργάνωση αγώνων και την καθημερινή προπόνηση των αθλητών σε  κολλέγια, δίνοντας τους έτσι την δυνατότητα να αποκομίσουν σημαντικότατες αγωνιστικές εμπειρίες να γνωρίσουν και να γνωριστούν από κοντά με το σύστημα του Κολεγιακού μπάσκετ ανοίγοντας νέους μπασκετικούς ορίζοντες. 
 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ 

Fred Crowell (τεχνικός Διευθυντής του NBC Camps - Alaska Fairbanks University).
Tim Hall (Colorado State University – USA National Team).
Kedra Holland-Corn: 2 φορές Πρωταθλήτρια WNBΑ με Detroit Shock, 2 φορές Πρωταθλήτρια Ισπανίας, (Barcelona το 2003 & Valencia το 2004), Πρωταθλήτρια Ιταλίας 2007 Phard Napoli.   
Angela Adamoli: Πρωταθλήτρια Ιταλίας 1988 Vincenza , Πρωταθλήτρια Ευρώπης 1989 Vincenza, Κυπελλούχος Ronchetti 1994 – Cesena, Χρυσό Μετάλλιο Πανεπιστημιάδα 1996, Χάλκινο Μετάλλιο στους Μεσογειακούς 1993, Αργυρό Μετάλλιο Στο Πανευρωπαϊκό Γυναικών 1995 Μπρνο. 96 Συμμετοχές στη Εθνική ομάδα Γυναικών. Βοηθός προπονητή Fiera di Roma Pomezia A1 Γυναικών, και πολλοί άλλοι Ευρωπαίοι & Αμερικάνοι.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ball handling
Ατομικές επιθετικές κινήσεις με ντρίπλα
Τεχνικές σουτ
Βελτίωση ατομικής άμυνας
Βελτίωση τεχνικών πασαρίσματος
Κίνηση χωρίς την μπάλα
Αμυντικό /επιθετικό Ριμπάουντ
Επιθετικές & Αμυντικές συνεργασίες παικτών  
   
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΙΔΙΟΔΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΗΣ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

 Το μέγιστο κατακόρυφο άλμα, η εκρηκτικότητα, η ταχύτητα αντίδρασης και η ισχύς των ποδιών συμπεριλαμβάνονται στα χαρακτηριστικά που επηρεάζουν άμεσα την επίδοση στο μπάσκετ, χαρακτηριστικά απαραίτητα για την σωστή προετοιμασία των αθλητών. 

ΠΕΡΙΟΔΟΙ - ΤΙΜΕΣ
1η  : 27 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2011 - Pollisportiva Casal Palocco (Ρώμη – Ιταλία) 
Τιμή πλήρες πακέτου  διαμονής – διατροφής στο camp : 450€
2η  : 3 Ιουλίου – 9 Ιουλίου 2011 – Castel Di Sangro  (Λ΄ Άκουιλα – Ιταλία)
Τιμή πλήρες πακέτου διαμονής – διατροφής  στο camp: 450€

3η : 10 Ιουλίου–16 Ιουλίου 2011  Castel Di Sangro (Λ΄ Άκουιλα-Ιταλία) 
Τιμή πλήρες πακέτου διαμονής – διατροφής στο camp :490€
Δεν συμπεριλαμβάνονται στις παραπάνω τιμές τα εισιτήρια προς και από Ιταλία
Η μεταφορά των αθλητών προς και από την Ιταλία θα πραγματοποιηθεί με τους Υπευθύνους συνεργάτες  του NBC Camps στην Ελλάδα.
4η  : 24 Ιουλίου – 6 Αυγούστου 2011 (NCAA tour) N. York – Atlanta/ USA
Τιμή full accommodation :2700€
Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνονται και τα αεροπορικά εισιτήρια από και προς USA

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΨΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΛ 2310932395 & 6973446190
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.NBCCAMPS.IT  -  WWW.NBCCAMPS.COM - WWW.USSCWEB.COM
E-MAIL YIANNIS@NBCCAMPS.IT

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΕΣΚΑΗ- ΕΣΚΑΒΔΕ :ΚΑΡΑΤΣΩΡΗΣ ΤΑΚΗΣ ΤΗΛ 6945841600

ΕΚΑΣΑΜΑΘ - ΕΚΑΣΔΥΜ : ΚΟΚΚΟΛΙΟΣ ΦΩΤΗΣ ΤΗΛ: 6932222616



Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728