Χατζηχρήστος: «Πολλά τα οφέλη από τα σεμινάρια του ΣΕΠΚ»



Ο καταξιωμένος γυμναστής του Πανιωνίου, Κώστας Χατζηχρήστος, έδωσε το στίγμα του για το διεθνές σεμινάριο του ΣΕΠΚ «Αθήνα 2011», το οποίο βρίσκεται προ των πυλών. Αναλυτικά:
«Στα σεμινάρια του Συνδέσμου πηγαίνω από τη δεκαετία του '90. Στο σεμινάριο του 1996 που είχε διεξαχθεί στην Αγία Παρασκευή, ήμουν στην ομάδα επίδειξης ως παίκτης των Λιοσίων. Εκεί είδα από κοντά το πρόγραμμα του εξαιρετικού τότε γυμναστή των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Μαρκ Γκράμποου, και μου δόθηκε το έναυσμα να ακολουθήσω το συγκεκριμένο κλάδο.


Οι προπονητές που είναι ομιλητές είναι ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ και είναι πολύ ευχάριστο που λαμβάνουν μέρος και Έλληνες γυμναστές, οι οποίοι έχουν αξιόλογη παρουσία στο χώρο. Μόνο όφελος έχουμε όλοι στην κοινωνία των προπονητών και των γυμναστών από τέτοιου είδους δυνατότητες επικοινωνίας. Ο Σύνδεσμος πάντα φέρνει καλά ονόματα. Είναι ένα ουσιαστικό σεμινάριο και οι προπονητές που θα παραβρεθούν έχουν να πάρουν σημαντικά πράγματα.
Όσον αφορά το πρόγραμμα που θα παρουσιάσω, θα έχει ως ομάδα επίδειξης τους παίκτες του Πανιωνίου. Θα δείξουμε τι κάνουμε μέσα στην αγωνιστική περίοδο, κάποια πράγματα που κάνουμε στην προθέρμανση με πολλές και ειδικές ασκήσεις, ενώ ακολούθως θα παρουσιάσουμε τη μεθοδολογία μας στην ταχύτητα και την ευκινησία».
ΠΗΓΗ http://tsiotras.blogspot.com/2011/06/blog-post_987.html
ΠΗΓΗ 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728