ΖΑΓΟΡΙ Basketball Camp 2011


20o ΖΑΓΟΡΙ BASKETBALL CAMP
Συμπληρώνονται 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας του "ΖΑΓΟΡΙ" Basketball Camp στα αθλητικά δρώμενα. Φιλοξένησε χιλιάδες παιδία από τον ευρύτερο χώρο της Δυτικής Ελλάδας έχοντας πάντα τους ίδιους στόχους.
19o BASKETBALL CAMP ~ ΖΑΓΟΡΙ ~ 21-25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ~ ΙΩΑΝΝΙΝΑ












Να δώσει στους αθλητές/αθλήτριες:

Παραστάσεις

Πάιζοντας με τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Παίχτες όπως ο M.V.P. του Euroleague Θ. Παπαλουκάς, ο καλύτερος αμυντικός παίχτης της Ευρώπης Δ. Διαμαντίδης και οι περισσότεροι παίχτες της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής ομάδας της Ελλάδας ανταποκρίνονται κάθε χρόνο στο κάλεσμά μας.

Γνώση

Από τους κορυφαίους προπονητές του χώρου, Γιάννης Ιωαννίδης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Λευτέρης Σούμποτιτς, Λευτέρης Κακιούσης, Γιώργος Καλαφατάκης, Βλάντο Τζούροβιτς κ.α. έχουν προσφέρει με την παρουσία τους, τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους συμμετέχοντες.

Παιγνίδι

Οι εργασίες του "ΖΑΓΟΡΙ" Basketball Camp συμπίπτουν πάντοτε με το τέλος της σχολικής χρονιάς. Τα παιδιά χρειάζονται στο χρονικό διάστημα που ακολουθεί να παίξουν και να χαρούν το άθλημα που αγαπάνε. Προσφέρεται η δυνατότητα να οργανώσουν ομάδες για να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα 3 on 3 kai 5 on 5 για να γευθούν την χαρά της συμμετοχής, αλλά και της συλλογικής προσπάθειας.


Ποιός μπορεί να πάρει μέρος στο Camp

Αθλητές/τριες 6-16 ετών ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ προηγούμενη εμπειρία στο άθλημα μπορούν να λάβουν μέρος στο20o "ΖΑΓΟΡΙ" Basketball Camp. Η προσπάθεια για προσωπική βελτίωση και η διάθεση να γίνει αυτό μέσα από συλλογική εργασία αποτελεί βασική προϋπόθεση συμμετοχής. Οι αθλητές/τριες χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία τους, την εμπειρία τους στο άθλημα και έχουν μόνιμο προπονητή υπεύθυνο του γκρούπ για όλες τις ημέρες λειτουργίας του Camp.

Doni 3 on 3 Tournament

Το DONI 3 on 3 tournament λαμβάνει χώρα καθ’ όλη την διάρκεια του "ΖΑΓΟΡΙ" Basketball Camp. Συμμετέχουν όλοι οι αθλητές/αθλήτριες του 20o "ΖΑΓΟΡΙ" Basketball Camp χωρισμένοι κατά ηλικία, φύλο και δεξιότητα. Οι νικητές κατά κατηγορία λαμβάνουν δώρα και έπαθλα.

ΓΕΦΥΡΑ 5 on 5 kids tournament

Είναι το τουρνουά του 20 "ΖΑΓΟΡΙ" Basketball Camp που φιλοξενεί ομάδες παίδων, κορασίδων και mini. Στο ΓΕΦΥΡΑ 5 on 5 kids tournament έχουν συμμετάσχει ομάδες απ΄ όλη την Ελλάδα (Άρης Θεσσαλονίκη, Έσπερος Πάτρας, Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, Νικόπολη Πρέβεζας, Κερκυραϊκός, ΦΑΙΚΑΣ, Αγρίνιο κ.α.)

Ιατρική Κάλυψη

Η Ιατρική Κάλυψη είναι μια ευγενική προσφορά του ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ της ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υπό την εποπτεία του Καθηγητή κ. Αναστασίου Γεωργούλη.

Φυσική Κατάσταση (Conditioning)

Το 20ο "ΖΑΓΟΡΙ" Basketball Camp ανταποκρινόμενο στην ανάγκη των αθλητών για ανάπτυξη των φυσικών τους ικανοτήτων προσφέρει ένα πρόγραμμα conditioning που περιλαμβάνει ασκήσεις βελτίωσης άλματος, ταχύτητας, έκρηξης, φυσικής κατάστασης κ.α.

Υπεύθυνος Οργάνωσης

Οργανωτικός Υπέυθυνος του Camp είναι οΝίκος Φιλίππου. Ο Γιαννιώτης παίκτης, βγαλμένος από τα σπλάχνα του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων συνέδεσε την παρουσία του με τις ενδοξότερες στιγμές τόσο σε σωματειακό επίπεδο όσο και σε αυτό της Εθνικής Ομάδας. Τώρα αν και προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική Ομάδα, θέλει με την παρουσία του στο Camp να συνεισφέρει στην άρτια διοργάνωσή του.

Ποιοί πέρασαν από το Camp

Γιάννης Ιωαννίδης, ο κατά τεκμήριο κορυφαίος Έλληνας προπονητής μπάσκετ συμμετείχε στις περισσότερες διοργανώσεις (11 από τις 16), Παναγιώτης ΓιαννάκηςΛευτέρης ΣούμποτιτςΓιώργος ΚαλαφατάκηςΒλάντο ΤζούροβιτςΜίλαν ΤόμιτςΛευτέρης Κακιούσης.

Παίχτες:
Θοδωρής Παπαλουκάς
Δημήτρης Διαμαντίδης
Δημήτρης Παπανικολάου
Γιάννης Γιαννούλης
Λάζαρος Παπαδόπουλος
Χρήστος Ταπούτος
Γιώργος Καϊλατζής
Μανώλης Παπαμακάριος


ΠΗΓΗ http://www.ioanninabbc.gr/site/


  ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BASKETBALL CAMP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: http://www.coachbasketball.gr/2011/05/basketball-camp-2011.html

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728