1ο Summer Camp AO Αμύντα Δάφνης-Υμηττού

Ο ΑΟ Αμύντας Δάφνης Υμηττού διοργανώνει  basketball summer camp  διάρκειας 2 περιόδων, για αθλητές γεννημένους από το 2004 μέχρι και το 1992
        H πρώτη περίοδος που ξεκινάει από 20/6 έως 1/7 είναι το “Young All Stars Camp” και είναι για αθλητές γεννημένους από το 2006 έως το 2000. (Όσοι εγγραφούν θα συμμετέχουν σε γκρουπ αντίστοιχα της ηλικίας τους). 
       Η δεύτερη περίοδος που ξεκινάει από 4/7 εως 15/7 είναι το “Future All Stars Camp” είναι για αθλητές γεννημένους από το 1999-1993.(Όσοι εγγραφούν θα συμμετέχουν σε γκρουπ αντίστοιχα της ηλικίας τους).
            Οι προπονήσεις θα γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, θα αρχίζουν στις 8:30 και θα τελειώνουν στις14:30.
  To Summer Camp διοργανώνεται με τη συνεργασία του Purdue North Central University και τη συμβουλευτική  καθοδήγηση του Head Coach της κολεγιακής ανδρικής ομάδας, Kristofer Schnatz.  Υπεύθυνος του προγράμματος του Summer Camp είναι ο Αθλητικός Διευθυντής του συλλόγου μας Θωμάς Καραμπέτσιος ΜSc ,ο οποίος  εχει διατελέσει την περίοδο 2007-08 assistant coach του coach Schnatz στο Purdue NC. Συμμετοχή στο πρόγραμμα του camp θα έχει και ο Head Coach της ανδρικής μας ομάδας Αλέξης Ζαβός.
            Στο Summer Camp του συλλόγου μας θα δουλέψουμε με στόχο την βελτίωση τη
φυσικής ικανότητας και των βασικών τεχνικών χαρακτηριστικών κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου. Θα διδάξουν καταξιωμένοι προπονητές που έχουν εμπειρία από την Α1 και Α2 κατηγορία καθώς και έμπειροι, υψηλού επιπέδου αθλητές οι οποίοι θα μεταφέρουν στα παιδιά την εμπειρία και τις γνώσεις τους. Παράλληλα οι νεαροί αθλητές μας θα ενημερωθούν από ειδικούς επιστήμονες για θέματα που αφορούν τη διατροφή, τη φυσικοθεραπεία, τη διαιτησία, την εκπαίδευση, τα προγράμματα υποτροφιών στην Αμερική κ.α. 
       Μεγάλη σημασία θα δωθεί στο physical training της  μεταβατικής περιόδου και γι’αυτό το λόγο έχει προσκληθεί ο Coach Κώστας Χατζηχρήστος ένας από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές με μεγάλη εξειδίκευση στη φυσική κατάσταση των καλαθοσφαιριστών. O coach Χαντζηχρήστος θα επισκεφτεί το camp και θα διδάξει τους νεαρούς αθλητές μας έναν πιο εξειδικευμένο τρόπο βελτίωσης των φυσικών τους ικανοτήτων.
            Στο camp θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας για τις συμμετοχές  και οι εγγραφές θα αρχίσουν από την Πέμπτη 26 Μαίου και θα λήξουν την Πέμπτη 16 Ιουνίου. Στο camp μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια από το σύλλογό μας αλλά και από αλλους συλλόγους. Συντομα θα ενημερώσουμε για λεπτομέρειες όσον αφορά τους προπονητές που θα διδάξουν και τους αθλητές που θα συμμετάσχουν. 
            Τηλεφωνα επικοινωνίας/εγγραφών: 2107610339-2109765205 από Δευτέρα έω Παρασκευή 18:00-20:00.
Email: tkarabet@amyntas.gr   or thomas_karabetsios@yahoo.com
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://www.amyntas.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BASKETBALL CAMP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ : http://www.coachbasketball.gr/search/label/BASKETBALL%20CAMP%20%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91%20%CE%9A%CE%91%CE%99%20%CE%9A%CE%A5%CE%A0%CE%A1%CE%9F

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728