Tο olympia basketball camp 2011 ειναι έτοιμο να ξεκινήσει οι πύλες ανοίγουν στις 19 Ιουνίου !!!!

http://www.obc.gr
Blog Post 
4 διαφορετικά υψηλής προπονητικής ποιότητας καμπ θα εμπλουτίσουν τις εμπειρίες των αθλητών και αθλητριών και αυτό το καλοκαιρι !
YOUNG & MINI CAMP
για παιδιά απο 7 - 11 ετών

COMPLETE SKILLS CAMP
για παιδια απο 11 - 17 ετών

ADVANCED PLAY MAKER CAMP
για κάθε αθλητή και αθλήτρια που θέλει να αναδείξει τις δεξιότητές του στην υπέροχη αλλά και δύσκολη θέση του play maker . κορυφαίο προπονητικό πρόγραμμα θέσης το οποίο εκπονείται με μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ.

INDIVIDUAL TRAINING CAMP
προγραμμα ατομικής προπόνησης σε γκρουπ των 4 ατόμων .

τα προγράμματα μας είναι 7ήμερα και 16ήμερα και ο νέος τόπος διαμονής μας είναι το

adventureland [www.adventureland.com.gr ]

ενημερωθείτε στο τηλ 210 - 9913860


Olympia Basketball Camp

Blog Post Το Olympia Basketball Camp, για 7η συνεχόμενη χρονιά, είναι απόλυτα προετοιμασμένο να προσφέρει στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες προπονητικά προγράμματα υψηλής ποιότητας, τα οποία έχουν σαν πρώτο στόχο την ατομική βελτίωση κάθε παιδιού τόσο σε επίπεδο τεχνικής όσο και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.
Μέσα από μια διαδικασία αδιάκοπου προπονητικού έργου, παρατήρησης, εμπειρίας και επιστημονικής γνώσης, μας δίνετε η δυνατότητα να παρέμβουμε με τον ενδεδειγμένο τρόπο στα παιδιά και μέσω αυτού να τους δώσουμε τις αθλητικές κατευθύνσεις οι οποίες θα αναδείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Drillz and Skillz Basketball Training

Blog Post Το Olympia Basketball Camp, έχει εξασφαλίσει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης του drillz and skillz
basketball training, το οποίο είναι από τα κορυφαία προπονητικά προγράμματα εκμάθησης ατομικής τεχνικής στις ΗΠΑ, και εφαρμόζεται στη Professional basketball Academy of Miami από την οποία έχουν αναδειχθεί εκατοντάδες επαγγελματίες αθλητές του παγκόσμιου basketball . Κάθε καλοκαίρι το OBC φιλοξενεί τον διευθυντή της professional basketball academy of Miami, τον coach Don Kelbick, ο οποίος έρχεται να διδάξει και να μεταφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του στα παιδιά μας.
Ο coach Don Kelbick, με 28 χρόνια προπονητικής εμπειρίας, θεωρείται από τους κορυφαίους στην προπόνηση ατομικής τεχνικής και έχει δουλέψει σε ατομικό επίπεδο με παίκτες του ΝΒΑ, όπως ο RAJA BELL, RASSUEL BATTLER, JOE JOHNSON, CARLOS ARROYO, ενώ έχει εργαστεί ως προπονητής σε πολλές ομάδες του NCAA & έχει συνεργαστεί στο προπονητικό team των NEW YORK KNICKS στο ΝΒΑ.

Advanced Playmaker Camp

Blog Post Το Olympia Basketball Camp, για το 2011 θέλοντας να αναδείξει την αξία της εξειδίκευσης στην καλαθοσφαίριση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διοργανώνει το advanced playmaker Camp, ένα εξαιρετικό πρόγραμμα θέσης, το οποίο εκπονείται με πολύ μεγάλη επιτυχία στις ΗΠΑ.
Το καλοκαίρι του 2011, φιλοδοξούμε να αναδείξουμε την αξία της υψηλής ατομικής τεχνικής και παράλληλα να βοηθήσουμε κάθε αθλητή και αθλήτρια να ανακαλύψει τους τρόπους να βελτιωθεί νοητικά, σωματικά αλλά και να ενισχυθεί ψυχολογικά ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε συναγωνισμό σε κάθε επίπεδο.
Το Olympia Basketball Camp 2011, ανοίγει τις πύλες του με ενθουσιασμό και άπειρες εκπλήξεις, με στόχο να αποτελέσει μια αξέχαστη εμπειρία που θα βοηθήσει κάθε αθλητή και αθλήτρια μας να αναδείξει το ταλέντο που το κάθε παιδί μοναδικά διαθέτει.

Blog Post

Προγράμματα προπόνησης

Το OBC για το καλοκαίρι του 2011 έχει δημιουργήσει προπονητικά προγράμματα ανάλογα των απαιτήσεων των ηλικιακών γκρούπ αλλα και των ικανοτήτων των αθλητών και αθλητριών που θα φιλοξενήσουμε.
Το προπονητικό πλάνο του OBC σχεδιάζεται με βάση την φιλοσοφία του drillz and skillz basketball training με στόχο οι αθλητές και οι αθλητριές μας να γνωρίσουν μια νέα εμπειρία προπονητικής προσέγγισης και ταυτόχρονα να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους και να αναδείξουν κάθε πτυχή του ταλέντου τους.
Τα προγράμματα που προσφέρουμε είναι τα εξής :

Young and Mini camp

Σχεδιασμένο για παιδιά απο 7 – 11 ετών.
Σε αυτό το πρώιμο στάδιο της αθλητικής ανάπτυξης των παιδιών, ο προπονητικός μας προσανατολισμός περιλαμβάνει μια τεκμηριωμένη παρέμβαση σε αρχάριους αθλητές, που σαν άξονες χρησιμοποιεί τα νοητικά σχήματα που έχει την ικανότητα ένα παιδί να αποκωδικοποιήσει μέσα στο φάσμα των ηλικιών αυτών.

Ημερομηνίες

  • α΄ 7ήμερο: 19 – 26 Ιουνίου 2011
  • β΄ 7ήμερο: 26 Ιουνίου – 3 Ιουλίου 2011
  • 16ήμερο: 18 Ιουνίου – 3 Ιουλίου 2011

Complete Skills Camp

Σχεδιασμένο για παιδιά απο 12 – 17 ετών.
Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει όλο το φάσμα των ερεθισμάτων που πρέπει να λαμβάνει ο κάθε αθλητής σε αυτό το ηλικιακό γκρούπ. Διαχωρισμένο σε γκρούπ ικανοτήτων αυτό το πρόγραμμα δίνει έμφαση στις δεξιότητες ατομικής τεχνικής, σε κομμάτια εξειδικευμένης φυσικής κατάστασης και φτάνει και σε επίπεδο αξιολογήσεων δεξιοτήτων και φυσικών προσόντων.

Ημερομηνίες

  • α΄ 7ήμερο: 26 Ιουνίου – 3 Ιουλίου 2011
  • β΄ 7ήμερο: 3 – 9 Ιουλίου 2011
  • 16ήμερο: 25 Ιουνίου – 9 Ιουλίου

Advanced Playmaker Camp

Σχεδιασμένο για παιδιά απο 12 – 17 ετών.
Εξειδικευμένο προπονητικό καμπ , για αθλητές και αθλήτριες που αγωνίζονται ή επιθυμούν να αγωνιστούν στην περίφημη θέση του play maker.
Ιδανικό πρόγραμμα θέσης , το οποίο εκπονείται στις ΗΠΑ με μεγάλη επιτυχία.

Ημερομηνίες

  • 7ήμερο: 3 – 9 Ιουλίου 2011

Individual Training

Σχεδιασμένο για παιδιά απο 12 – 17 ετών.
Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης για την βελτίωση τεχνικής δεξιοτήτων και φυσικής κατάστασης απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε αθλητή ή αθλήτριας. Οι προπονήσεις γίνονται σε 4μελή γκρουπ.

Ημερομηνίες

  • 9 – 16 Ιουλίου 2011

Team Basketball Camp

Έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάσουμε ένα team basketball camp, στο οποίο δημιουργούμε προγράμματα προπόνησης για ολόκληρα τμήματα συλλόγων, βασισμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει το κάθε τμήμα σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή του κάθε συλλόγου ή τον υπεύθυνο προπονητή.

Blog Post

Άξονες προπονητικής διδασκαλίας

Τα προπονητικά καμπ περιλαμβάνουν σε περιεκτική μορφή τους παρακάτω άξονες, οι οποίοι διαφοροποιούνται ανάλογα τις ηλικιακές απαιτήσεις ή τις ικανότητες των αθλητών:
  • Έλεγχος και χειρισμός της μπάλας
  • Επιθετικές κινήσεις
    • Guard player
    • Post player
  • Τεχνική αποφυγής αντιπάλου [ ξεμαρκάρισμα ]
  • Προπόνηση τεχνικής στο σουτ
  • Προπόνηση τεχνικής με βοηθήματα
    • Ντρίπλα
    • Πάσα
    • Σουτ
  • Περιφερειακή οπτική αντίληψη
  • Αμυντικές τοποθετήσεις
  • Συνεργασίες – επιθετικές / αμυντικές 2on2 – 3on3 – 5 on 5
  • Ασκήσεις φυσικής κατάστασης προσαρμοσμένες στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης

Ατομική αξιολόγηση

Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του o.b.c θα παραλάβουν τις καρτέλες ατομικής αξιολόγησης οι οποίες αφορούν :
  • Δείκτη τεχνικής επιδεξιότητας
  • Μετρήσεις και Δείκτη φυσικής κατάστασης
  • Σωματομετρικά χαρακτηριστικά
  • Στατιστική απόδοση του αθλητή κατά την διάρκεια του κάμπ

OBC League – διαγωνισμοί

Κατά την διάρκεια του κάμπ διοργανώνονται τουρνουά 3on3 , 5on5 , τα οποία μάλιστα διευθύνονται , για εκπαιδευτικούς λόγους από διαιτητές του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Νοτίου Αττικής .
Πολλά παιχνίδια και διαγωνισμοί σε καθημερινή βάση χαρίζουν έντονο ενδιαφέρον και αγωνία για την καθημερινή εξέλιξη των αγώνων και των διαγωνισμών.

Αναλύσεις – παρουσιάσεις

Τα παιδιά δέχονται ερεθίσματα που έχουν σαν στόχο να αναπτύξουν την αντίληψή τους σε σχέση με το άθλημα που αγαπούν και συνάμα να γνωρίσουν τεχνικές τακτικής , scouting , ομαδικής επαγγελματικής προπόνησης.
Οι παρουσιάσεις γίνονται με την βοήθεια οπτικοακουστικού εξοπλισμού ή με ομάδες επίδειξης.
Σημαντικό κομμάτι του o.b.c είναι η παρουσία έμπειρων και διεθνών διαιτητών οι οποίοι διδάσκουν στα παιδιά τόσο την φιλοσοφία της διαιτησίας όσο και τους κανονισμούς που διέπουν την καλαθοσφαίριση αναλύοντας κάθε κομμάτι διεξοδικά.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728