1ο Συνέδριο Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης - Κομοτηνή στις 20 και 21 Μαΐου 2011

 


















Το 1ο Συνέδριο Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή στις 20 και 21 Μαΐου 2011, σε συνδιοργάνωση με το 19ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
Η υποβολή εργασιών για το Συνέδριό μας θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του 19ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (http://www-new.phyed.duth.gr/icpes/) κι έχει ήδη αρχίσει. Παρακαλούμε δείτε εκεί όλες τις σχετικές πληροφορίες και οδηγίες. Στη φόρμα υποβολής της εργασίας σας, επιλέξτε ως θεματική ενότητα την τελευταία, δηλ. το 1ο Συνέδριο Βιοχημείας & Φυσιολογίας της Άσκησης, ώστε η εργασία σας να έρθει προς κρίση στη Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου μας.

Η Εταιρεία προσφέρει στα ταμειακώς ενήμερα μέλη και στους υποστηρικτές της έκπτωση 20 € από την (ενιαία και για τα δυο Συνέδρια) εγγραφή των 80 (μέχρι τις 5 Μαΐου) ή 100 (από τις 6 Μαΐου μέχρι και το Συνέδριο). Άρα η εγγραφή διαμορφώνεται στα 60 και 80 € αντίστοιχα. Τα μέλη ή οι υποστηρικτές που έχουν δικαίωμα μειωμένης εγγραφής ως φοιτητές, θα έχουν έκπτωση 10 € από την εγγραφή των 40 ή 50, δηλαδή θα καταβάλλουν 30 μέχρι τις 5 Μαΐου ή 40 από τις 6 Μαΐου και μετά.
Παρακαλούμε να φροντίσετε έγκαιρα τη διαμονή σας στην Κομοτηνή. Κατάλογος ξενοδοχείων υπάρχει στην ιστοσελίδα του 19ου ΔΣΦΑΑ (http://www-new.phyed.duth.gr/icpes/, επιλέξτε Διαμονή από το αριστερό μενού).

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728