Ο ΗΛΙΑΣ ΖΟΥΡΟΣ Ανέλαβε την Εθνική Ομάδα των Ανδρών



Ο Ηλίας Ζούρος είναι ο νέος προπονητής  της Εθικής Ομάδας των Ανδρών. Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ ,Γιώργος Βασιλακόπουλος, και ο Έφορος των Εθνικών Ομάδων ,Γιώργος Κολοκυθάς. συναντήθηκαν και συζήτησαν σήμερα το πρωϊ με τον Ηλία Ζούρο.Οι δυο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία και ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τα ηνία «της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων» ενόψει του Eurobasket της Λιθουανίας το ερχόμενο καλοκαίρι και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο.

ΠΗΓΗ http://www.basket.gr/

Η. Ζούρος:
«Είναι μεγάλη η τιμή αλλά και η ευθύνη» υπογράμμισε ο νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών λίγα λεπτά μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ , Γιώργο Βασιλακόπουλο, και τον έφορο των Εθνικών Ομάδων , Γιώργο Κολοκυθά, και συμπλήρωσε: : ¨Στόχος μου είναι να διατηρήσω της Εθνική Ομάδα στο ανώτερο επίπεδο στο οποίο βρίσκεται όλα τα προηγούμενα χρόνια.»Η επίσημη παρουσίαση του Ηλία Ζούρου θα πραγματοποιηθεί όταν οι υποχρεώσεις των δυο πλευρών(ΕΟΚ και Ηλία Ζούρου) το επιτρέψουν

Βιογραφικό
Ο Ηλίας Ζούρος γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1966 και είναι προπονητής της

Ζαλγκίρις Κάουνας. Η καριέρα του άρχισε από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, στον οποίο διετέλεσε και βοηθός προπονητή (1992-93). Τα βήματά του συνεχίστηκαν στους πάγκους του Εθνικού, του Παλαιού Φαλήρου, του Σπόρτιγκ, κάθισε στον πάγκο του Αμαρουσίου (1998-99) και του Ολυμπιακού (1999-2000) ως βοηθός προπονητή, πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» (2000-02). Η καριέρα του συνεχίστηκε στον Λίβανο και στην Sagesse, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα Λιβάνου, αλλά και τον τίτλο του Ασιατικού Πρωταθλήματος Συλλόγων. Άρης και Περιστέρι (2004-05) ήταν οι επόμενοι σταθμοί, πριν μετακομίσει στη Γαλλία και την Ρασίνγκ Παρί (2006-07). Επόμενος σταθμός του ήταν ο Πανελλήνιος στον οποίο παράμεινε τρία χρόνια (2007-10), για να αναδειχθεί και προπονητής της χρονιάς του πρωταθλήματος ΕΣΑΚΕ το 2010. Από τον Ιανουάριο του 2011 είναι προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Λιθουανίας. 

FORUM ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

FORUM ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 
ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ..

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728