Ομπράντοβιτς: "Πάντα μαθαίνω κάτι" Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς διδάσκει σε φοιτητές μαζί με τους Μεσίνα, Πασκουάλ και Ρενέσες και μίλησε για τη φιλοσοφία του και τη ζωή του στο μπάσκετ (www.sport24.gr) .


ΠΗΓΗ http://www.sport24.gr/
Η Ευρωλίγκα διοργανώνει σεμινάρια διά αλληλογραφίας για φοιτητές που ενδιαφέρονται για τα μυστικά της προπονητικής και στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι είναι περήφανος για τη δουλειά του.

"Είναι πολύ σημαντικό που τέσσερις προπονητές σαν κι εμάς θα διδάξουν μαζί, καθώς ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία", τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην αρχική του τοποθέτηση και συνέχισε:
"Πρόκειται για τέσσερις πετυχημένους προπονητές με πολλούς τίτλους, που έχουν κάποιες κοινές απόψεις σε ορισμένα και κάποιες διαφορετικές σε άλλα. Θα είναι καλό για τους φοιτητές να τις ακούσουν όλες".

Όσο για τα μαθήματα; Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τονίζει ότι πρόκειται για τον καλύτερο τρόπο για να δει κάποιος πως δουλεύει ένας προπονητής. "Θα δείξουμε πως προετοιμάζουμε το μίτινγκ πριν τους αγώνες, πως προετοιμάζουμε τις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, πως δουλεύουμε μέσα στο παρκέ".

Στην ερώτηση τι διαφορετικό θα έχει το δικό του σεμινάριο από των άλλων προπονητών επισήμανε: "Είναι πολύ δύσκολο να πω. Το υλικό μου αντικατοπτρίζει τι ακριβώς κάνω στην ομάδα μου. Κάθε προπονητής μπορεί να πάρει ότι θέλει από τον άλλο και να το δουλέψει στην ομάδα του".

Όσο για τα σεμινάρια και τι προσφέρουν στον ίδιο τον προπονητή του Παναθηναϊκού, ο Ομπράντοβιτς επισήμανε: "Από κάθε σεμινάριο που παρακολουθώ, πάντα μαθαίνω και από κάτι. Είναι πιθανό να μαθαίνεις κάτι κάθε μέρα, από έναν νεαρό προπονητή που για παράδειγμα δουλεύει στις νέες κατηγορίες. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκονται στη δουλειά αυτή και κάθε φορά που ξυπνάω το πρωί μαθαίνω από κάτι. Τη μέρα που νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα είναι η μέρα που έχεις τελειώσει ως προπονητής.

Τέλος, ο Ζοτς ρωτήθηκε τι θα ήθελε να θυμούνται από αυτόν όταν πια θα έχει αποσυρθεί από την προπονητική και απάντησε: "ότι αγαπούσα πολύ το μπάσκετ. Είμαι πολύ χαρούμενος που περνάω την κάθε μέρα με τους παίκτες και την ομάδα μου".

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728