Σημαντική δήλωση Παλάτου



Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ κ. Παλάτος έκανε σήμερα τις ακόλουθες δηλώσεις :

«Τα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν το Σάββατο με τα όσα θλιβερά έγιναν στο στάδιο Καραϊσκάκης . όμως δεν ασχολήθηκαν με την ημερίδα που έγινε στο Βαρίκας για να διδαχθούν τα νέα παιδιά γιατί δεν πρέπει να καπνίζουν , να βιαιοπραγούν , να οδηγούν μεθυσμένα .

Δυστυχώς αυτή η νοοτροπία του να μην προβάλλονται τα καλά και ενάρετα , ο δρόμος της πρόληψης και να δίνεται έκταση στα θλιβερά γεγονότα , δεν είναι άσχετη μετά όσα συμβαίνουν γύρω μας και είναι ο ιδανικός αρνητικός προσανατολισμός και η απαξίωση εκείνων που προσπαθούν για να γαλουχηθούν σωστά οι νέες ηλικίες. Καλούμε όλους εκείνους που έχουν την ευθύνη των ΜΜΕ να διατάξουν ένορκη προκαταρκτική εξέταση , όχι για το πως σχολιάστηκε το ντέρμπι αλλά γιατί δεν προβάλλεται ούτε στο ελάχιστο η άλλη Ελλάδα .

Ας φροντίσουν να μάθουν τι έγινε στο Βαρίκας την Κυριακή . Ας φροντίσουν να προβάλλουν και να μην υποβαθμίζουν τα Σαββατοκύριακα που τόσοι νεαροί αθλητές και αθλήτριες γυμνάζονται στις παλιές αλάνες που είναι πλέον κλειστά γυμναστήρια και προσπαθούν να γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία .

Τότε ίσως σταματήσουν να υπάρχουν τα θλιβερά που βλέπουμε τόσα χρόνια. »http://eskana.blogspot.com/

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728