ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ !!!!!!!!!! ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ-- ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ -- ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οταν μέσα σε ένα ερασ/κο σωματείο υπάρχει μεράκι , μια φωτογραφική μηχανή.... πέντε έξι παράγοντες με  λατρεία για το άθλημα , και διάθεση για προσφορά...!! τότε και μόνο  τότε τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Ο λόγος για το ερασ/κο σωματείο  ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ  ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ............
Μεγάλη απήχηση είχε στην πόλη μας η έκδοση του νέου φύλλου της NEFOneWs. Η εφημερίδα μας τυπώθηκε σε 1000 φύλλα τα οποία σχεδόν έχουν εξαντληθεί , μετά την διανομή που έγινε στα καταστήματα και στους κεντρικούς δρόμους της Αγίας Βαρβάρας το Σάββατο το πρωί. Από σήμερα Δευτέρα θα μοιραστεί και στους γειτονικούς Δήμους στις επιχειρήσεις / καταστήματα τα οποία μας βοηθούν μέσα από την παροχή έκπτωσης σε υπηρεσίες και αγαθά.
Υπενθυμίζουμε ότι η λίστα των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΕΙΧΗΡΗΣΕΩΝ που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα μας ΔΕΝ είναι οριστική μιας και κάθε εβδομάδα προσπαθούμε να προσθέτουμε ακόμη περισσότερες έτσι ώστε να καλύπτουμε , στο μέτρο του δυνατού , όλο το φάσμα του εμπορίου.
Για τους φίλους που δεν έχουν παραλάβει ακόμη την κάρτα τους η την έχουν χάσει αρκεί να την ζητήσουν κάθε απόγευμα από τον υπεύθυνο του Νικηφόρου που παρίσταται στις προπονήσεις.


Ιστοσελιδα ομάδας http://nefonikiforosbc.blogspot.com/

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728