Προπονητής της χρονιάς οΤζώρτζης Δικαιουλάκος

Του Γιώργου Κογκαλίδη 
ΠΗΓΗhttp://www.basketblog.gr
Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος εκπροσωπεί το ελληνικό μπάσκετ, στην τριάδα των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών, βάσει της ψηφοφορίας του ΠΣΑΤ(συνδέσμου αθλητικού Τύπου). 
Ο κόουτς που οδήγησε τον Αθηναϊκό σε μια άνευ προηγουμένου επιτυχία, τιμήθηκε ανάλογα από τους αθλητικογράφους.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται στο επίσημο site του συνδέσμου: "Επικρατέστεροι για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή είναι (με αλφαβητική σειρά) οι: Γιώργος Αγγέλου(Γυμναστική), Τζώρτζης Δικαιουλάκος (Μπάσκετ), ΑλεξίαΚαμένου (Υδατοσφαίριση)". 

Σημειώστε εδώ πως στη σχετική ψηφοφορία ακολουθούν οι: Ζέλικο Ομπράντοβιτς (383), Κώστας Μίσσας (244), Γιώργος Μπαρτζώκας (243),Φερνάντο Σάντος (240), κτλ. 

Δεν γνωρίζουμε αν έχει ψηφιστεί ως κορυφαίος κόουτς της χρονιάς, όμως σε κάθε περίπτωση είναι ο κορυφαίος του χώρου μας, ξεπερνώντας προσωπικότητες σαν αυτή του "Ζοτς". Και βεβαία, αυτό δεν σημαίνει πως έγινε καλύτερος του Ομπράντοβιτς, αλλά ότι η επιτυχία του ήταν μεγαλύτερη όλων των προαναφερομένων. 

Αντίστοιχη είναι η αναγνώριση για την ομάδα του Αθηναϊκού, που κατέκτησε το "τριπλ κράουν", καθώς: "Οι τρεις επικρατέστερες για τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας είναι (με αλφαβητική σειρά) οι: Αθηναϊκός (Μπάσκετ γυναικών), Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου ανδρών, Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης(Υδατοσφαίριση γυναικών).

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728