Νέο DVD ΜΕ ΘΕΜΑ (ο συνδυασμός της προπόνησης για την βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων με την προπόνηση ατομικής τεχνικής)

Αγαπητοί φίλοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την κυκλοφορία του DVD του σεμιναρίου "Personal Athletic Development", το οποίο πραγματοποιήθηκε στο St. Lawrence College στις 12 Ιουνίου 2010.



Το σεμινάριο διοργανώθηκε με την συνεργασία των Ρεντζιά, Αλβέρτη, Παπανικολάου της Triple Crown και ομιλητές ήταν ο Κώστας Χατζηχρήστος και ο προσωπικός προπονητής του Josh Childress, Scott McCain.


Για όσους δεν κατάφεραν να παραβρεθούν, το θέμα του σεμιναρίου ήταν ο συνδυασμός της προπόνησης για την βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων με την προπόνηση ατομικής τεχνικής. Και οι δυο ομιλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αναλύοντας ασκήσεις και τεχνικές που χρησιμοποιούν με τους αθλητές τους.


Ο Κώστας Χατζηχρήστος παρουσιάσε προτωποριακές τεχνικές για την μέθοδο αξιολόγησης της νευρομυϊκής λειτουργίας (Μυϊκά Τεστ) του σώματος, ενώ μίλησε για της σημασία που έχουν οι ισομετρικές ασκήσεις τόσο στην πρόληψη τραυματισμών όσο και στην βελτίωση της αθλητικής απόδοσης. Η παρουσίαση αυτή έγινε με την βοήθεια της συνεργάτη του Κώστα, Αθηνάς Βιτώρη. Ακόμα, οι παραβρισκόμενοι προπονητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εφαρμοσμένες ασκήσεις προθέρμανσης, τον τρόπο με τον οποίο συνδυάζονται ασκήσεις ευκινησίας με την ατομική προπόνηση και άλλα παρόμοια πολύ ενδιαφέροντα θέματα.






Ο Scott McCain, αφού μίλησε για την σχέση του με τον Josh Childress, έδειξε την κλιμάκωση μιας σειράς ασκήσεων ατομικής τεχνικής ποικίλης δυσκολίας, αφιερώνοντας την πρώτη του παρουσίαση στην ντρίπλα και την δεύτερη στο σουτ. Ανέλυσε τις λεπτομέρειες της προπονητικής φιλοσοφίας που έχει εφαρμόσει σε εκατοντάδες αθλητές στις ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Childress, καθώς και άλλοι παίκτες του NBA. Οι ασκήσεις και η μεθοδολογία που έδειξε ο Scott μπορούν να εφαρμοστούν σε αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου.






Αποκτήστε τα DVD του Σεμιναρίου απο την σελίδα των DVD!


- 4 DVD


- Πάνω από 5 ώρες ομιλία


- Πρωτοποριακές Ασκήσεις


- Πληροφορίες που παρουσιάζονται για πρώτη φορά







Αποκτήστε άλλο ένα πολύτιμο προπονητικό βοήθημα από τον Κώστα Χατζηχρήστο παραγγέλνοντας το πακέτο με τα 4 DVD τώρα!






ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ DVD ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ !!






ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ DVD ΣΤΕΛΤΕ Ε-ΜΑΙΛ ΕΔΩ kostas@chatzichristos.gr


ΠΗΓΗ http://www.sportstraining.gr/











Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728