Διάσημες Ατάκες του BOBBY KNIGHT




H πνευματικη σκληροτητα ειναι σε σχεση με την σωματικη οτι ειναι το τεσσερα στο ενα 
Ολοι οι ανθρωποι εχουν την θεληση να νικησουν..Λιγοι ομως εχουν την θεληση να προετοιμαστουν για να νικησουν
Δεν παιζεις απεναντι σ εναν αντιπαλο,αλλα απεναντι στο ιδιο το μπασκετ
Υπαρχουν μονο δυο τροποι που μπορειτε να ακολουθησετε για να πετυχετε..Ο δικος μου τροπος η' κοψτε το μπασκετ και καντε κατι αλλο!

Το μπασκετ ειναι παιχνιδι λαθων.Κερδιζει λοιπον αυτος που θα κανει τα λιγοτερα.. 


Με την αφορμη της αποσυρσης αυτου του κορυφαιου σε νικες και εντελως μοναδικου στις μεθοδους του, COACH, αναφεραμε τα παραπανω που εχουν δημοσιευθει ηδη στο επισημο περιοδικο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.


Οι εξαντλητικες σε διαρκεια και σε ενταση προπονησεις του ειχαν ως στοχο να προετοιμασουν τους αθλητες του ωστε να παλευουν για την επιβιωση πρωτα στις προπονησεις και κατοπιν σαν φυσικο επακολουθο στους αγωνες οπου εδιναν το 150% των δυναμεων τους.


Κατηγορηθηκε για βιαιοπραγια σε παικτη του.σε αστυνομικο,σε διαιτητες πετωντας καρεκλα πανω τους αλλα αποσυρθηκε εν τελει ως ο πλεον πολυνικης στην ιστορια του NCAA πιο πανω και απο τον αλλο θρυλο του κολλεγιακου μπασκετ,τον DEAN SMITH,που ακολουθουσε αντιθετες μεθοδους επιδιωκωντας πρωτισιως ανθρωπινη προσεγγιση των αθλητων του


ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η "ΑΛΗΘΕΙΑ"? ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ...


ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ.


Και η μονη σιγουρη συνταγη για αποτυχια ειναι μια ......


Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΜΕΘΟΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ!!






ΘΥΜΙΣΟΥ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ...






http://3kalathia.blogspot.com/

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728