ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ


Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ <ALL ABOUT BASKETBALL COACH>ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΄΄ΑΘΛΟΤΥΠΟ΄΄ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΩΣ 31/8/2010 ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΧΡΗΣΙΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΄΄ΕΡΓΑΛΕΙΑ΄΄ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. 




ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ









Μαγνητικός Πίνακας Τακτικής Μπάσκετ "ATHLO" σε Ντοσιέ 
ΑΠΟ 20 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG 15 ΕΥΡΩ 
Πίνακας τακτικής μπάσκετ μαγνητικός και γραφής σε ντοσιέ.

Διατίθεται με μαγνήτες και μαρκαδόρο με σβηστήρα που 
φυλάσσονται σε ειδική θήκη.Μπλοκ σημειώσεων με "γηπεδάκια" μπάσκετ.Χρώμα ντοσιέ: Μπλε 


 H-UP Dribble Aid   (ΓΥΑΛΙΑ)
ΑΠΟ 13,20 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ
BLOG 11,22 ΕΥΡΩ
Τα νέα και βελτιωμένα HEADS-UP DRIBBLE AID κατασκευασμένα από ελαφρύ πλαστικό μεγάλης αντοχής, εφαρμόζουν πιο κοντά σε κάθε πρόσωπο για άνετη εφαρμογή και εμποδίζουν τελείως την προς τα κάτω όραση. Σας διδάσκουν να κοιτάτε το γήπεδο χωρίς να βλέπετε τη μπάλα ενώ ντριπλάρετε! 
Πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε με την επαφή και την αίσθηση! Τα «γυαλιά» αυτά θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις βασικές δεξιότητες χειρισμού της μπάλας, της αίσθησης του χώρου χωρίς να σας εμποδίσουν στο σουτ. 
ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ OΜΑΔΑΣ: 
- Καλύτερος έλεγχος της μπάλας
- Ευρύτερη αίσθηση του χώρου
- Πιο "ευαίσθητα" χέρια
- Συγκέντρωση στο σύστημα παιχνιδιού
- Μικρότερος χρόνος αντίδρασης
- Μεγαλύτερη ταχύτητα και περισσότερη εμπιστοσύνη. 

Τα H-UP Dribble Aid μπορούν να φοριούνται με ασφάλεια κατά τη διάρκεια ατομικών και ομαδικών ασκήσεων και σχηματισμών.
 

 "ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΤ": SHOOTIGK GLOVE Xαρακτηριστικά του βοηθήματος
ΑΠΟ 22 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG 18,70 ΕΥΡΩ
- Tο γάντι αυτό καλύπτει την παλάμη υποχρεώνοντας έτσι η επαφή με τη μπάλα να γίνεται μόνο με τις άκρες των δακτύλων.
- Yποχρεώνει τους παίκτες σε μία σωστή συνέχεια της κίνησης του χεριού μετά το σουτ.
- Tα δάκτυλα μένουν ελεύθερα για το σουτ.
- Περιλαμβάνονται και συμβουλές για ένα καλό σουτ.
- Kατασκευάζεται από σκληρό καραβόπανο με νάϋλον ραφές. Πλένεται κανονικά.
- Tο αυτοκόλλητο τού επιτρέπει να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε χέρι.
- Διατίθεται σε δύο μεγέθη για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ



 ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Κινήσεις & Ασκήσεις Μερικής Τακτικής στην Καλαθοσφαίριση

Συγγραφείς: Ευάγγελος Τσαμουρτζής
ΑΠΟ 20,10 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG 18,09 ΕΥΡΩ

Μετά από μακρόχρονη ενασχόληση με τη διδασκαλία της καλαθοσφαίρισης στο ΤΕΦΑΑ, σε σχολές προπονητών, σε σεμινάρια καθηγητών Φ.Α. και κύρια σε αθλητικούς συλλόγους, ο συγγραφέας συγκέντρωσε έναν ποιοτικά ελεγμένο όγκο που αφορά το σημαντικό κομμάτι της μερικής τακτικής, δηλ. τις συνεργασίες από συνθήκες αγώνα 1 εναντίον 1 μέχρι αυτές των 4 εναντίον 4.

Περιγράφονται καταστάσεις μεθοδικά, από την απλή μέχρι τη σύνθετη μορφή τους.

Ένα βιβλίο πολύτιμο εργαλέιο στα χέρια κάθε "δάσκαλου" και προπονητή του Μπάσκετ.

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ - ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Συγγραφείς: Hal Wissel - Μετάφραση - Επιμέλεια: Στέφανος Πέρκος, Βασίλης Γεροδήμος, Μάριος Γούδας

ΑΠΟ 35 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG 28 ΕΥΡΩ

Αυτό το βιβλίο παρέχει μια προοδευτική και σε βάθος διδασκαλία της τεχνικής και της τακτικής, ενώ περιέχει λεπτομερή διδακτική για το σουτ, καθώς και 111 ασκήσεις, οι οποίες συνοδεύονται από ένα βαθμολογικό σύστημα αξιολόγησης της προόδου σου.
Καθώς αρχίζεις να αναπτύσεις το βασικό επίπεδο δεξιοτήτων σου, θα μάθεις πώς να εκτελείς όλες τις σωστές κινήσεις σε αγωνιστικές συνθήκες, όπως π.χ. την ορθή εκτέλεση των κινήσεων των ποδιών κατά τη διάσπαση των σκριν ή της κατάλληλης πάσας για το τελευταίο νικητήριο σουτ. Ο αξιολογότατος προπονητής, δάσκαλος και εισηγητής σεμιναρίων Hal Wissel θα σε βοηθήσει στην εκτέλεση μέσα στο γήπεδο κάθε είδους τεχνικής προοδευτικά και με σταθερότητα.
Βελτίωσε την καλαθοσφαιρική ικανότητά σου. Η Καλαθοσφαίριση: Βήματα για την επιτυχία θα σε βοηθήσει ώστε να αναπτύξεις ένα συνολικό < πακέτο εργαλείων> για την επίτευξη των στόχων σου μέσα στο γήπεδο.

ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Συγγραφείς: Ευθύμιος Κιουμουρτζόγλου - Μάριος Γούδας
ΑΠΟ 27 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG 21,60 ΕΥΡΩ
Θέλετε να κάνετε την προπόνησή σας πιο ενδιαφέρουσα, πιο διασκεδαστική και πιο αποδοτική Μπορείτε να φανταστείτε έναν αγώνα μπάσκετ με δύο μπάλες Έναν αγώνα όπου οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν σε όποιο καλάθι θέλουν Ένα αγώνα baseball στο γήπεδο του μπάσκετ στον οποίο οι αθλητές εξασκούν δεξιότητες του μπάσκετ Πως θα αλλάξετε ένα παιχνίδι «μονό» για να εξασκηθεί η περιφερειακή όραση των παικτών και η ετοιμότητά τους για μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση Πως θα εξασκήσετε τη δεξιότητα των παικτών να αντιδρούν σωστά και γρήγορα σε απρόσμενες καταστάσεις στον αγώνα

Οι συγγραφείς παρουσιάζουν 50 παιχνίδια με τα οποία εξασκούνται βασικές και σύνθετες δεξιότητες του μπάσκετ. Τα παιχνίδια είναι πολύ διασκεδαστικά και θα δώσουν ζωντάνια στην προπόνηση και στην διδασκαλία του μπάσκετ. Ταυτόχρονα όμως εξασκούν συγκεκριμένες και πολύ σημαντικές δεξιότητες του μπάσκετ. Τα παιχνίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα επίπεδα: από ακαδημίες μπάσκετ και ερασιτέχνες μέχρι επαγγελματίες αθλητές.

Στο βιβλίο επίσης περιγράφεται ένα μοντέλο πέντε σταδίων ανάπτυξης του καλαθοσφαιριστή και οι δεξιότητες που πρέπει να αναπτυχθούν σε κάθε στάδιο, από τις πιο απλές ώς τις πιο σύνθετες όπως η προσαρμογή στην ομάδα και η λήψη σωστών αποφάσεων στον αγώνα. Κάθε ένα από τα 50 παιχνίδια αντιστοιχεί σε ένα στάδιο και στοχεύει στην ανάπτυξη συγκεκριμένων δεξιοτήτων.

Ειδικά προσαρμοσμένα παιχνίδια προτείνονται για την ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως, ησωστή εκτίμηση των φάσεων και η ανάπτυξη σωστών πρωτοβουλιών. Όλοι όσοι ασχολούνται με την καλαθοσφαίρηση κάνουν λόγο και θεωρούν αυτές τις δεξιότητες πολύ σημαντικές, θεωρώντας τες εξίσου βασικές με τις δεξιότητες ατομικής και ομαδικής τεχνικής για την αποτελεσματική απόδοση ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου. Τώρα για πρώτη φορά στην μπασκετική βιβλιογραφία παρουσιάζονται ασκήσεις που στοχεύουν ειδικά στην εξάσκηση των δεξιοτήτων αυτών.
Το βιβλίο αυτό προσθέτει μία νέα διάσταση στη διδασκαλία του μπάσκετ.Aπευθύνεται σε διδάσκοντες την καλαθοσφαίριση και προπονητές κάθε επιπέδου, οι οποίοι θέλουν να εμπλουτίσουν τη σχετική με την καλαθοσφαίριση γνώση και τα μαθήματα τους με μια διαφορετική προσέγγιση Χρησιμοποιήστε το για να δώσετε μεγαλύτερη ποικιλία στην προπόνησή σας, να την κάνετε πιο στοχευμένη και πιο ελκυστική.


ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ: 
1)     ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΘΛΟΤΥΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ)
2)     ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ 6€ (ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ) 
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 31/8/2010 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ. 

------------------------------------------------------


Εκπτωτικό κουπόνι προσφοράς ισχύει έως και 31-8-2010 
σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο  < Αθλότυπο>



------------------------------------------------------

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΘΛΟΤΥΠΟ - Το Αθλητικό Πολυκατάστημα  -  Αθλητικός Εξοπλισμός &   Βιβλιοπωλείο
Λ.Βουλιαγμένης 49 ΑΘΗΝΑ
Τηλεφωνικό κέντρο: 211.7156086  & Τηλ.  210.3643762,  210.3606894 -



Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728